Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Λυπάμαι για όσους…”

“Λυπάμαι για όσους…”

ziagkos-mets

Είναι από την φύση του σεμνός. Είναι από την φύση του και τελειομανής ο Βαγγέλης Ζιάγκος. Ο προπονητής της ΑΕΚ ζήτησε να επαναδιατυπώσουμε ορθά την αποστροφή του στην ερώτηση που του θέσαμε μετά τον “τελικό πρωτιάς” με Ψυχικό, για το ποια είναι η θέση του στην αμφισβήτηση διαρκείας, που δέχτηκε. Ο κ. Ζιάγκος δήλωσε λοιπόν:

Λυπάμαι για όσους ερμήνευσαν την σιωπή μας ως αδυναμία, και επέμεναν να μας αμφισβητούν όλη τη χρονιά. Πάντως, ακόμα κι αυτοί ήταν χρήσιμοι. Η κριτική, καλόπιστη ή κακόπιστη, πολλές φορές σου προσθέτει γνώση και ψυχική δύναμη“.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη, λοιπόν, γι’ αυτό που αρχικά είχαμε καταγράψει, χθες, στο eBasket.gr. Τί είχαμε γράψει χθες: “Λυπάμαι όσους ερμήνευσαν την σιωπή μου ως αδυναμία, και επέμεναν να με αμφισβητούν όλη τη χρονιά. Πάντως, ακόμα κι αυτοί ήταν χρήσιμοι. Η κριτική, καλόπιστη ή κακόπιστη, πολλές φορές σου προσθέτει γνώση και ψυχική δύναμη».

Ένα “για” κι ένα “μας” είναι η διαφορά. Η ουσία δεν αλλάζει δραματικά, αλλά είναι γεγονός ότι ο προπονητής της ΑΕΚ είναι συνηθισμένος να μην αφήνει υπονοούμενα για ανθρώπους, αλλά για καταστάσεις, και είναι συνηθισμένος να μιλά σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο. Κι αυτό του πιστώνεται…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Το κρίσιμο 48ωρο για την εξασφάλιση της άδειας

Κρίσιμο θα είναι το επόμενο 48άωρο για την ΑΕΚ, αφού η ημερομηνία για την εξασφάλιση πιστο…