Κεντρική Ασίστ Party “Λάρυ” για… επιστροφή

“Λάρυ” για… επιστροφή

voreadis-pantazis-dorkofikis-skountis

Από τα πιο λαμπερά ζευγάρια, όχι της “σόου μπιζ”, αλλά της διαιτησίας και του ελληνικού μπάσκετ. Ο Λάζαρος Βορεάδης και η αγαπημένη του Δέσποινα δεν μπορούσαν να μην έλθουν στο πάρτι του eBasket και του Περικλή Δορκοφίκη. Μας τίμησαν δεόντως. Κυρίως όμως συνέβαλλαν αποφασιστικά στην ενίσχυση του εκκλησιαστικού βρεφονηπιακού σταθμού “Αγία Ειρήνη” Γλυφάδας.

Φίλος χρόνια ο “Λάρυ”, και δικός μας και του Γιώργου. Είναι χαρά μας, που ανέκαθεν μας στηρίζει. Και μας στήριζε και σε εποχές, που σφύριζε, που ήταν στα ντουζένια του. Στα ντουζένια του είναι ακόμα δηλαδή, αφού ο χρόνος θαρρείς δεν περνάει από πάνω του, ζωή να’ χει. Έτοιμος να… επιστρέψει είναι με βάση την φυσική του κατάσταση.

Μένει μακριά από την ενεργό δράση, όχι όμως κι από την… δράση γενικότερα. Την περισσότερη ώρα, ο “Λάρυ” τα έλεγε με τον συμπατριώτη του και συνάδελφό του Ανέστη Πανταζή και έφυγε (με την Δέσποινα) εκ των τελευταίων. Πριν να φύγει το ζευγάρι είχε απαθανατιστεί μαζί με τον Ανέστη, τον Βασίλη Σκουντή και τους οικοδεσπότες του πάρτι…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
  • Πυξίδα και… Νώντας

    Μια… Πυξίδα τη χρειαζόμασταν. Κάπου την χάσαμε προ ημερών, αλλά τη βρήκαμε, επανήλθαμε. Δι…
  • Σας ευχαριστούμε

    Η αλήθεια είναι πως δεν εξαντλήθηκε ακόμα το φωτογραφικό μας αρχείο, εξαντλήθηκαν όμως οι …
  • Μόνο η μάνα έλειπε

    Ζητήσαμε γιατρό στο πάρτι μας στο Opus και ήρθε. Μόνο που ο Δρ. Σταύρος Αλευρογιάννης δεν …
Περισσότερα σε Party

Δειτε επισης

Πυξίδα και… Νώντας

Μια… Πυξίδα τη χρειαζόμασταν. Κάπου την χάσαμε προ ημερών, αλλά τη βρήκαμε, επανήλθαμε. Δι…