Κεντρική Ασίστ Party Κυρίες με “Κ” κεφαλαίο

Κυρίες με “Κ” κεφαλαίο

kakiouzi-tsatsampa-tzorva-kogas-peri

Όταν διοργανώνεις ένα πάρτι για φιλανθρωπικό σκοπό τότε είναι δεδομένο πως θα δώσουν το “παρών” προσωπικότητες από κάθε χώρο. Τι κι αν η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που βρέθηκαν στο Opus το βράδυ της περασμένης Τρίτης ήταν… μπασκετικοί; Υπήρχαν κάποιες περιπτώσεις ανθρώπων που ήρθαν μέχρι τη Γλυφάδα με σκοπό να βοηθήσουν τον ιερό σκοπό της προσπάθειας που έγινε από κοινού με τον Περικλή Δορκοφίκη. Άνθρωποι που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ο λόγος για την Λαμπρινή Κακιούζη (Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος I.I.E.K D.O.M.I.), την Αντονέλλα Τσατσαμπά (CEO/Marketing Director Mind Factory) και την Ρεβέκκα Τζόρβα, που αποτέλεσαν κομμάτι του μεγαλύτερου μπασκετικού πάρτι που έγινε ποτέ.

Κυρίες με το “Κ” κεφαλαίο έσπευσαν να βοηθήσουν τον βρεφονηπιακό σταθμό “Αγίας Ειρήνης“, της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας βάζοντας κι αυτές το δικό τους λιθαράκι στον αγώνα που δώσαμε όλη μας το τελευταίο διάστημα.

Το γεγονός μάλιστα πως αποτελούν τον “εγκέφαλο” δύο μεγάλων εταιρειών – οργανισμών και αποδέχθηκαν τόσο εύκολα το “κάλεσμά” μας μόνο περήφανους μπορεί να μας κάνει…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
  • Πυξίδα και… Νώντας

    Μια… Πυξίδα τη χρειαζόμασταν. Κάπου την χάσαμε προ ημερών, αλλά τη βρήκαμε, επανήλθαμε. Δι…
  • Σας ευχαριστούμε

    Η αλήθεια είναι πως δεν εξαντλήθηκε ακόμα το φωτογραφικό μας αρχείο, εξαντλήθηκαν όμως οι …
  • Μόνο η μάνα έλειπε

    Ζητήσαμε γιατρό στο πάρτι μας στο Opus και ήρθε. Μόνο που ο Δρ. Σταύρος Αλευρογιάννης δεν …
Περισσότερα σε Party

Δειτε επισης

Πυξίδα και… Νώντας

Μια… Πυξίδα τη χρειαζόμασταν. Κάπου την χάσαμε προ ημερών, αλλά τη βρήκαμε, επανήλθαμε. Δι…