“Κρατάει” Σμιθ

smith1 kolossos

smith1-kolossos

Παρότι ήρθαν στη Ρόδο άγνωστοι μεταξύ αγνώστων, ο Σμιθ Τέιλορ και ο Τρέβις Σίμπσον κατάφεραν να κερδίσουν με το σπαθί τους πρωταγωνιστικό ρόλο στον Κολοσσό τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Πρόκειται άλλωστε για δύο παίκτες βαρόμετρα στην προσπάθεια που έκαναν οι “θαλασσί” από την αρχή της χρονιάς για την εξασφάλιση της παραμονής. Οι εμφανίσεις τους ήταν ως επί το πλείστον εξαιρετικές και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανέβουν οι μετοχές τους στο μπασκετικό χρηματιστήριο.

Ο πρώτος αναχωρεί αύριο με προορισμό τις ΗΠΑ, όπου θα φροντίσει να “γεμίσει τις μπαταρίες του”. Πριν φύγει όμως θα κάνει μία πρώτη συζήτηση με τη διοίκηση των Ροδιτών αναφορικά με την παραμονή του στο νησί. Είναι δεδομένο άλλωστε πως οι άνθρωποι του Κολοσσού Ρόδου τον θέλουν στην ομάδα για τουλάχιστον μία ακόμη χρονιά.

Από την πλευρά του, ο Τρέβις Σίμπσον έχει λάβει πρόσκληση από τους Ατλάντα Χοκς προκειμένου να συμμετάσχει στο summer camp τους. Κάτι που αλλάζει σημαντικά τα δεδομένα αφού αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο (απολύτως φυσιολογικά) το ΝΒΑ.

Σε περίπτωση πάντως που δεν καταφέρει να πείσει τους ανθρώπους των “Γερακιών” πως αξίζει μία θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν, η επιστροφή στην Ευρώπη είναι μονόδρομος, με τον Κολοσσό να αποτελεί μία εξαιρετική εναλλακτική λύση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…