Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Κέρδισαν το στοίχημα

Κέρδισαν το στοίχημα

koutalianos nerantzakis kolossos

koutalianos-nerantzakis-kolossos

Ο Κολοσσός έκλεισε με νίκη τη χρονιά και μάλιστα με τρίποντο στην εκπνοή από τον Νώντα Παπαντωνίου. Η… τελική γεύση είναι γλυκιά για τους ανθρώπους της ροδίτικης ομάδας, που όχι μόνο ξεπέρασαν μια σειρά από προβλήματα, αλλά είδαν και δύο “δικά τους” παιδιά να κερδίζουν το στοίχημα.

Ο Μιχάλης Κουταλιανός και ο Στάθης Νεραντζάκης, για τους οποίους είχαμε γράψει πρόσφατα (“Ο Μιχάλης και ο Στάθης“), θα παραμείνουν ως τεχνικό δίδυμο στον πάγκο των “θαλασσί” και θα έχουν τη δική τους ευκαιρία, όχι απλά να λειτουργήσουν ως “πυροσβέστες“, αλλά να… χτίσουν από την αρχή μια ομάδα.

Έχουμε γράψει και παλιότερα: Πιστεύουμε σε αυτά τα δύο παιδιά, τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Κι είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για ομάδες όπως ο Κολοσσός να αρχίσουν να παράγουν (είτε προπονητές, είτε παίκτες) και να μην στηρίζονται μόνο στην αγοραστική τους δύναμη.

Η παρουσία του Μιχάλη Κουταλιανού και του Στάθη Νεραντζάκη θα λειτουργήσει θετικά (ήδη λειτουργεί) και μέσα στην τοπική κοινωνία, δυναμώνοντας τους δεσμούς του Κολοσσού με τον μέσο Ροδίτη. Κι αυτό είναι μόνο ένα από τα θετικά της επιλογής…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…