Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Θα πουν τα νέα” στον Αμερικάνο

“Θα πουν τα νέα” στον Αμερικάνο

vasilopoulos-aek

Η “Βασίλισσα” ολοκληρώνει το Σάββατο την διαδρομή της στα γήπεδα της Α2 και Β’ Εθνικής. Είναι κοινός τόπος ότι η επιστροφή στην Α1 θα αφιερωθεί στην μνήμη του Γιώργου Αμερικάνου. Έγινε γνωστό, πριν από λίγο, ότι φίλοι της ΑΕΚ θα δώσουν το πρωί του Σαββάτου το “παρών” στον Κόκκινο Μύλο για να αποτίσουν φόρο τιμής στον “Παγκόσμιο“.

Η ανακοίνωση – πρόσκληση της Επιτροπής Πρωτοβουλίας στην οποία μετέχει και ο δεδηλωμένος οπαδός της ΑΕΚ , πρώην αρχηγός της και νυν άσος του Παγκρατίου, Φώτης Βασιλόπουλος, αναφέρει:

“Όταν μας ερωτούν για ποιο λόγο είμαστε τόσο περήφανοι ως Ενωσίτες, λέμε ότι ευδαιμονούμε μέσα από την αφοσίωσή μας να τιμήσουμε και να διατηρήσουμε τα  90χρονα βαριά Σύμβολα μιας δοξασμένης πορείας. Μια σπουδαία φυσιογνωμία,που συμπυκνώνει το μέγεθος της ΑΕΚ και την αποφασιστικότητα να είναι πάντα πρωταγωνίστρια,είναι ο Γιώργος Αμερικάνος.

Προσκαλούμε το Σάββατο 10 Μαΐου στις 11 πμ.στο Κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου τους Ενωσίτες, για να πούμε τα νέα στον Γιώργο:

ότι έφυγε από τη ζωή με την οδύνη του ταπεινωτικού υποβιβασμού, αλλά τώρα η ομάδα μπάσκετ επιστρέφει στην Α1 με μια συναρπαστική δυναμική για μεγάλες πρωταγωνιστικές διαδρομές.

Το ίδιο απόγευμα στις 4μμ. στη Ζωφριά θα συγκεντρωθούμε για να χαρούμε στον αγώνα με το Ψυχικό το ευτυχές τέλος μιας 37μηνης αφόρητης περιόδου. Ευχαριστούμε την εξαίρετη κ. Χριστίνα Αμερικάνου για την έγκριση και αποδοχή της πρόσκλησης.

Για την Επιτροπή Πρωτοβουλίας

Σύνδεσμος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ,  Αρμπής Φώτης, Βασιλόπουλος Φώτης,  Βουδούρης Σταμάτης,  Γκρίτζαλης Παναγιώτης, Δερμανούτσος Βαγγέλης, Καλογεράς Δημήτρης, Καρυστινός Νίκος, Μανουσάκης Χαρίδημος, Μαργαρίτης Αλέκος, Μαρκόπουλος Μανώλης, Μάρκου Κώστας, Μαυριδάκης Κώστας, Μικελλής Μιχάλης, Μπαμπανικολός Νίκος, Ντολάκου Μάριος, Παρίσης Νίκος, Πουλαντζάς Μιχάλης, Σταματιάδης Κώστας, Στεβή Ελπίδα, Σωτηρόπουλος Γιώργος, Τσιμόγιαννης Άρης, Φίλιος Γιάννης, Χάιτας Χρήστος, Χαρισόπουλος Βάιος, Χήνας Κυριάκος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Μέικον: «Πιστεύω ότι θα έχω αρκετές προτάσεις»

Καλεσμένος στην εκπομπή «pick n roll» της Cosmote Tv ήταν ο Ντάριλ Μέικον, ο οποίος μεταξύ…