Κεντρική Ασίστ Party Η Κηφισιά στη Γλυφάδα

Η Κηφισιά στη Γλυφάδα

vagenas-giorgos

Αν και νεοφώτιστοι έχουν εντυπωσιάσει με τη διαδρομή και την αγωνιστική τους παρουσία. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία, καθώς η Νέα Κηφισιά -όντας μια νέα πρόταση στο ελληνικό μπάσκετ– λειτουργεί με επαγγελματισμό, αλλά και με ευαισθησία.

Η πρότασή μας βρήκε στο πρόσωπο του προέδρου της ΚΑΕ Κηφισιά ΔΗΜΟΥΛΑΣ, Γιώργου Βαγενά, έναν σύμμαχο, έναν υποστηρικτή. Η αγορά 20 προσκλήσεων και η ταυτόχρονη παρουσία της ομάδας στο πάρτι (αν ευνοήσουν οι συνθήκες, καθώς μην ξεχνάμε πως την Τρίτη 6 Μαΐου ξεκινούν τα πλέι οφ), που διοργανώνουμε στο Opus, είναι η απόδειξη της ευαισθησίας των διοικούντων την ΚΑΕ.

Τα έσοδα πηγαίνουν στον βρεφονηπιακό σταθμό “Αγία Ειρήνη” της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, άρα ο “καλός σκοπός” ήταν που κινητοποίησε ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους της νεοφώτιστης ομάδας.

Ευχαριστούμε, τόσο εμείς, όσο και ο Περικλής Δορκοφίκης, ιδιαιτέρως και τον κ. Γιώργο Βαγενά, και τον Δημήτρη Καρβέλα, και τον συνάδελφο Γιάννη Μέγα, γιατί όλοι τους από την πρώτη στιγμή έδειξαν ενδιαφέρον για την εκδήλωσή μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
  • Πυξίδα και… Νώντας

    Μια… Πυξίδα τη χρειαζόμασταν. Κάπου την χάσαμε προ ημερών, αλλά τη βρήκαμε, επανήλθαμε. Δι…
  • Σας ευχαριστούμε

    Η αλήθεια είναι πως δεν εξαντλήθηκε ακόμα το φωτογραφικό μας αρχείο, εξαντλήθηκαν όμως οι …
  • Μόνο η μάνα έλειπε

    Ζητήσαμε γιατρό στο πάρτι μας στο Opus και ήρθε. Μόνο που ο Δρ. Σταύρος Αλευρογιάννης δεν …
Περισσότερα σε Party

Δειτε επισης

Πυξίδα και… Νώντας

Μια… Πυξίδα τη χρειαζόμασταν. Κάπου την χάσαμε προ ημερών, αλλά τη βρήκαμε, επανήλθαμε. Δι…