Κεντρική Απόλλων Π. Η βραδιά των χορηγών

Η βραδιά των χορηγών

Vetoulas-odigies-Apollon

O Aπόλλων Πάτρας θα διοργανώσει μια βραδιά προς τιμήν των χορηγών του τη Δευτέρα 2 Ιουνίου στις 19:30, στο “Δασύλλιο” με σκοπό να ενδυναμωθούν οι σχέσεις μεταξύ των πλευρών. Εκεί θα τιμήσει όλες τις επιχειρήσεις και τους φορείς που στήριξαν την πατρινή ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ενώ θα ανακοινωθεί το νέο χορηγικό πρόγραμμα καθώς και τα εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ακόμη, θα παρουσιαστεί η πρόοδος των εγκαταστάσεων της ομάδας, οι μελλοντικοί στόχοι και η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μια βραδιά αφιερωμένη στους χορηγούς του διοργανώνει ο Απόλλων Πάτρας την Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014, στις 19:30, στο “Δασύλλιο“. Στην εκδήλωση θα τιμηθούν εταιρείες, φορείς, οργανισμοί και επιχειρήσεις που στάθηκαν στο πλευρό του Απόλλωνα την περίοδο 2013-14, και θα παρουσιαστεί το νέο χορηγικό πρόγραμμα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει ελκυστικά και ευέλικτα πακέτα χορηγιών με σκοπό τη μακροχρόνια ανάπτυξη συνεργασιών και προσφέρονται στους χορηγούς, πρωτοποριακές δυνατότητες για την προβολή και προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών τους μέσω του Απόλλωνα.

Παραλλήλως, θα γίνει και μια αξιολόγηση για την μέχρι τώρα συνεργασία του Συλλόγου και των χορηγών. Επίσης, θα γίνει ενημέρωση από την διοίκηση του Συλλόγου για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και την πορεία υλοποίησης των έργων που εκτελούνται για την βελτίωση των εγκαταστάσεων του αθλητικού κέντρου του Απόλλωνα μέσω του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ).

Στους καλεσμένους της εκδήλωσης θα γίνει και παρουσίαση των νέων εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2014-15, ενώ θα τους αναλυθούν και οι μελλοντικοί στόχοι του Απόλλωνα. Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια της ανάπτυξης των σχέσεων του Απόλλωνα Πάτρας με τους χορηγούς του και την ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας για το χορηγικό πλάνο της νέας αγωνιστικής χρονιάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Π.

Δειτε επισης

Φαβορί ο Κουταλιανός, στα υπόψιν ο Μπρατσιάκος

Φαβορί για να αποτελέσει το διάδοχο του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Απόλλ…