Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Δεν τελείωσε τίποτα”

“Δεν τελείωσε τίποτα”

markopoulos-hamogelo

Τα συγχαρητήριά του στους παίκτες του έδωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος, έπειτα από την πολύ μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, τονίζοντας ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Παράλληλα, ο προπονητής του “δικεφάλου” επέστησε την προσοχή των παικτών του και στα επόμενα παιχνίδια:

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είναι μία σκληρή ομάδα. Εμείς δεν έπρεπε να κάνουμε λάθη και να δώσουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο. Υπήρχαν στιγμές που δώσαμε το γήπεδο στους αντιπάλους, αλλά σε γενικές γραμμές κάναμε αυτά που θέλαμε και για τα οποία είχαμε προετοιμαστεί. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έπαιξαν πολύ καλά και κατάφεραν να αντιμετωπίζουν με σωστό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι.

Δεν τελείωσε τίποτα ακόμη, πετύχαμε μία νίκη, κάναμε απλά το 1-0. Χρειάζεται να έχουμε συγκέντρωση και στα επόμενα παιχνίδια. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι πολύ διαφορετικό και θέλει μεγάλη προσοχή”

Έπειτα έστειλε τις ευχές του στον Παναγιώτη Ποικιλίδη: “Θέλω, μιλώντας εκ μέρους όλης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, να εκφράσω τις ευχές μας προς τον Παναγιώτη Ποικιλίδη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Είναι ένα ξεχωριστό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, περνά δύσκολες στιγμές, ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να γίνει σύντομα καλά, γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία του ανθρώπου”.

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Μαρκ Πέιν, ο οποίος δήλωσε:

“Είμαστε χαρούμενοι για μία πολύ δύσκολη νίκη που πετύχαμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Αυτός ήταν ο μεγάλος στόχος, να έρθουμε εδώ και να κερδίσουμε. Δεν πανηγυρίζουμε όμως, γυρίζουμε στη Θεσσαλονίκη, θέλουμε να πετύχουμε μία ακόμη νίκη και να φτάσουμε στον τελικό μας στόχο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Τέλος ο Παπαντωνίου!

Σε διαδικασία αναζήτησης του επόμενου σταθμού της καριέρας του πρέπει να μπει ο Νώντας Παπ…