Κεντρική Ασίστ Shadow Δίχτυα στο γυναικείο μπάσκετ

Δίχτυα στο γυναικείο μπάσκετ

hoop

Η σχολή εκμάθησης καλαθοσφαίρισης HOOP του Γιώργου Μασλαρινού συμπληρώνει τέσσερα χρόνια πετυχημένης παρουσίας της σε όλα τα επίπεδα και αποφάσισε να κάνει το άνοιγμα της στο γυναικείο μπάσκετ μεταδίδοντας τα μυστικά του αθλήματος με προσφορά 50% της συνδρομής για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι υπεύθυνοι της ΗΟΟΡ με αφορμή την παρουσία κοριτσιών στα τέσσερα χρόνια ζωής της σχολής αφουγκράστηκαν το θέλω και συνάμα την επιθυμία των γονέων τους. Το κερασάκι της προτροπής των ιθυνόντων της σχολής αποτέλεσε η εικόνα και συμμετοχή των κοριτσιών στο φετινό 3Χ3 με αποτέλεσμα να κάνουνε πράξη την σκέψη τους. Την δημιουργία ομάδων για όλες τις ηλικίες που με την σειρά τους θα έχουνε ως οδηγό να βαδίσουν στον δρόμο που χάραξαν τα τμήματα των αγοριών.

Φυσικά και η έδρα των τμημάτων των κοριτσιών που θα δημιουργηθούν δεν θα είναι άλλη από την έδρα της ΗΟΟΡ. Το κλειστό γυμναστήριο «Σάλα Γεννηματά» εκεί όπου στην διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου όπως έγινε και όλα τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια θα υπάρξουν επισκέψεις από πρωταγωνίστριες του χώρου που θα δώσουν τις δικές τους συμβουλές βάσει των εμπειριών τους.

Κι όσο για τους ενδιαφερόμενους μπορούν να δηλώσουν τα στοιχεία τους και στο επίσημο site της ΗΟΟΡ www.hoopbec.gr και να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2310582454 και 6986613311.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…