Κεντρική Ασίστ Shadow Βαφτίσια για την τρέλα “Κέτσε”

Βαφτίσια για την τρέλα “Κέτσε”

ketsetzoglou

“Βοήθεια, βοήθεια! Ο μπαμπάς, η μαμά, ο νονός και η νονά επιμένουν να με βουτήξουν στην κολυμπήθρα. Έχουν κανονίσει να με βαφτίσουν την Κυριακή 1η Ιουνίου στις 6 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Καρέα. Εκεί κάνουν όλες τις τρέλες τους αφού εκεί παντρεύτηκαν! Είναι τρελοί σας λέω βοηθήστε με”.

Αυτό το απίθανο και απολαυστικό μότο αποτελεί το “πρελούδιο” της προαναγγελίας βάφτισης της κορούλας Κετσετζόγλου. Η δεσποινιδούλα του εξαιρετικού συναδέλφου μας Κώστα (Κετσετζόγλου) βαφτίζεται. Έφτασε σήμερα στα χέρια μας το προσκλητήριο και ξετρελαθήκαμε από την έμπνευση. Δεν μπορούσαμε να μην δημοσιοποιήσουμε το γεγονός και την εύλογη χαρά του, και χαρά μας…

Mε τον Κώστα μας συνδέουν χρόνια φιλίας αλλά και άριστης επαγγελματικής σχέσης. Το κάρμα μας θέλει μάλιστα τα τελευταία 6 χρόνια με κάποιο τρόπο να συνεργαζόμαστε στα Μέσα, με το ρεπορτάζ της πολύπαθης (ΑΕΚ) να αποτελεί κοινή αφετηρία των αναζητήσεων μας.

Δεν θέλαμε να κάνουμε… ρεπορτάζ για να “ανακαλύψουμε” το όνομα της μικρής, δεν πιέσαμε τον “Κέτσε”,  ούτε ψάξαμε στο περιβάλλον του, για να μη χαθεί η μαγεία του μυστηρίου. Οι προσκεκλημένοι θα το μάθουν την πρώτη του επόμενου μήνα. Εμείς θα σας το αποκαλύψουμε μετά. Υπομονή…

Όλοι όσοι βρισκόμαστε στο eBasket ευχόμαστε στον (ακόμα) χαζομπαμπά Κώστα και στην σύντροφό του Μαρία, να χαίρονται την μεγαλύτερη… τρέλα τους. Να την έχει πάντα καλά ο Θεός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…