Κεντρική Basket League ΑΕΚ Αλεξίου για πρόεδρος

Αλεξίου για πρόεδρος

alexiou-prosopo

Προ εξελίξεων βρίσκεται η ΑΕΚ. Αφορούν στα διοικητικά της Ερασιτεχνικής. Λεπτομέρειες γράψαμε σχετικά σήμερα στην “ΩΡΑ των σπορ”. Επίκειται αναδιάρθρωση στο Δ.Σ. του συλλόγου, με τον Αλέξη Αλεξίου να θεωρείται ο επικρατέστερος για ν’ αντικαταστήσει τον Κωνσταντίνο Κοτσάτο στην προεδρία.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

“Εν όψει σημαντικών αλλαγών φαίνεται ότι βρισκόμαστε στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες της “ΩΡΑΣ των σπορ”, μετά από πολλή συζήτηση ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Κοτσάτο και τον Αλέξη Αλεξίου, έχει αποφασιστεί η αναβάθμιση του δεύτερου στα πλαίσια του Δ.Σ. του σωματείου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αυτό μπορεί να μεταφραστεί σύντομα και σε ανάληψη της προεδρίας από τον Αλέξη Αλεξίου.

Το σκεπτικό των δύο φίλων και συνεργατών έχει από τη μία να κάνει με ότι κρίνουν ότι σε σχέση και με επαγγελματικές τους δραστηριότητες δεν είναι δυνατόν και οι δύο να… τρέχουν καθημερινά για τα πολλά σημαντικά ζητήματα της Ερασιτεχνικής. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Στόχος τους φαίνεται ότι είναι η καθιέρωση ενός μοντέλου σε στυλ “Μελισσανίδη-Καρρά” από το 1992 ως το 1995 στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Και το ξεκίνημα φαίνεται ότι θα γίνει τώρα.

Ο Κοτσάτος παραμένει ενεργός και στην Ερασιτεχνική και στο Μπάσκετ και η εξέλιξη που αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά στο αμέσως επόμενο διάστημα, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ούτε αποχώρησή του, αλλά και ούτε κάποιο “θέμα” στις σχέσεις του με τον Αλέξη Αλεξίου. Είναι σαφές ότι πρόκειται για μεταξύ τους συμφωνία, βασισμένη σε ρεαλιστικές εκτιμήσεις για τις ανάγκες της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή, κυρίως από άποψης χρόνου.

Την πρόθεση των δύο ανδρών έχει πληροφορηθεί προσωπικά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης και δεν έχει κανένα πρόβλημα με την εξέλιξη. Αυτό έγινε μάλιστα σε πολύ πρόσφατη μεταξύ τους συνάντηση. Αυτό που μένει βέβαια, αφού τέτοιου είδους αλλαγές δεν γίνονται με μια απλή απόφαση, είναι να τεθεί το θέμα στο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, το οποίο και θα κληθεί να εγκρίνει το πλάνο των Αλεξίου και Κοτσάτου. Τα περισσότερα μέλη του έχουν ήδη ενημερωθεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χολόν: Σύντομα η απόφαση για Δέδα, στο «κάδρο» ο Κάτας

Ο Πρόεδρος της Χάποελ Χολόν σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ισραήλ επιβεβαίωσε τ…