Κεντρική Διεθνή “Ακριβός ο Λάνγκφορντ”

“Ακριβός ο Λάνγκφορντ”

Αταμάν

Ataman

Εδώ και αρκετό καιρό ο Κιθ Λάνγκφορντ έχει στην κατοχή του διαβατήριο Τουρκίας οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δώσει το “παρών” στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας το προσεχές καλοκαίρι (30 Αυγούστου – 14 Σεπτεμβρίου).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας, Εργκίν Αταμάν, μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να καλέσει τον γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο ενώ παράλληλα τόνισε ότι δεν συζητάει μαζί του το ενδεχόμενο να συνεργαστούν του χρόνου στη Γαλατάσαραϊ:

“Ο Κιθ Λάνγκφορντ δέχτηκε να παίξει στην εθνική ομάδα. Η μόνη επαφή που είχα μαζί του ήταν για να τον πείσω να παίξει για μας. Ο Λάνγκφορντ είναι ο πρώτος σκόρερ της φετινής Ευρωλίγκα και είναι ένας από τους πιο ακριβούς παίκτες στην Ευρώπη. Δεν μας ενδιαφέρουν ακριβοί παίκτες, όπως ο Λάνγκφορντ. Δεν μπορούμε να κάνουμε υπερβάσεις στο μπάτζετ. Θα σκεφτούμε την πιθανότητα ενίσχυσης ενόψει των πλέι οφ”, ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε για τη Γαλατάσαραϊ:

“Δεν θέλουμε να χάσουμε τη συνοχή που έχουμε ως ομάδα. Όλοι οι παίκτες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους. Οι οπαδοί μας είναι σημαντικοί και μας βοηθούν στα περισσότερα παιχνίδια της σεζόν. Θεωρώ ότι οι οπαδοί της Γαλατά και οι οπαδοί της Μακάμπι είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη. Είμαι χαρούμενος που την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο γήπεδό μας”, πρόσθεσε ο Εργκίν Αταμάν και κατέληξε:

“Είναι δύσκολο μετά από αγώνες για την Ευρωλίγκα να συγκεντρώνεσαι στο πρωτάθλημα. Γι’ αυτό χάσαμε δέκα ματς στην εγχώρια λίγκα. Η Μπάνβιτ κυριάρχησε στο πρωτάθλημα αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Γαλατάσαραϊ, η Φενέρμπαχτσε και η Αναντολού Εφές είχαν το μυαλό τους και στην Ευρωλίγκα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…