Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ήθελε… Λιακόπουλο

Ήθελε… Λιακόπουλο

liakopoulos profile

 liakopoulos-profile

Είναι προφανές ότι η ΑΕΚ κινείται. Έστω με το τοπίο ομιχλώδες. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος από την πλευρά του, εξακολουθεί μαζί με τον Δήμο Ντικούδη, να εξετάζει την μεταγραφική αγορά, αλλά προς το παρόν δεν είναι σε θέση να κινηθεί επίσημα. H AEK βρίσκεται προ εξελίξεων.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο προπονητής της “Βασίλισσας” επιχείρησε κατά τα πρότυπα της μεταγραφής… Βαγγέλη Καράμπουλα “να κλέψει” από τη Νέα Κηφισιά τον Νίκο Λιακόπουλο (31 χρ., 1μ.91). Ο έμπειρος άσσος όμως χάθηκε για την ΑΕΚ, αφού παρέμεινε στη Νέα Κηφισιά. Ο Λιακόπουλος (από τα ισχυρά χαρτιά της Α1) άλλες δύο φορές κατά το παρελθόν υπήρξε στόχος της ΑΕΚ, αλλά δεν είναι γραφτό να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Σε κάθε περίπτωση, έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη ότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος της “Ένωσης”. Η αυριανή ημέρα ίσως αποδειχθεί καθοριστική, καθώς επίκειται αναδιάρθρωση στο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, και ένα συμβούλιο στο οποίο προμηνύεται ένταση.

Πρόδηλο είναι ότι από το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί “εν πολλοίς” (κι ας μοιάζει άσχετο) και η πορεία της υπό σύσταση ΚΑΕ ΑΕΚ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε λύση στην ΑΕΚ, επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Οι παίκ…