Κεντρική Ασίστ Party Shooters από Πρέσπες!

Shooters από Πρέσπες!

shooters

shooters-logoΥπάρχουν στιγμές που το μπάσκετ συμβάλει στο να εκμηδενιστούν οι αποστάσεις. Γιατί τί είναι 500 χιλιόμετρα, μπροστά στην κοινή μας αγάπη; Απόδειξη η συμμετοχή της ακαδημίαςShooters“, η οποία εδρεύει στη Φλώρινα και συγκεκριμένα στις Πρέσπες, στο πάρτι που θα κάνουμε στις 6 Μαΐου στο Opus.

Το μήνυμα που έφτασε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο, από τις Ακαδημίες που διαθέτουν αποκλειστικά τμήματα αναπτυξιακών ηλικιών, με αγόρια και κορίτσια 5-18 ετών, ανέφερε χαρακτηριστικά:

Αγαπητέ κύριε Κογκαλίδη,
Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά η συμμετοχή μας, έστω από 500 χλμ μακριά, στο μεγάλο μπασκετικό πάρτι που θα λάβει χώρα στην Αθήνα! Το γεγονός αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, διότι έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα!”.

Οι καλοί φίλοι από τη Φλώρινα, με την πρωτοβουλία του Μίμη Μαρκόπουλου, πήραν δύο προσκλήσεις. Η συμβολή τους είναι για μας ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Κι είμαστε σίγουροι πως με τόσο ευαισθητοποιημένους ανθρώπους (μην ξεχνάμε πως το event μας έχει πρώτιστα φιλανθρωπικό χαρακτήρα), που αγαπούν το μπάσκετ, τα παιδιά από τις Πρέσπες είναι σε καλά χέρια

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
  • Πυξίδα και… Νώντας

    Μια… Πυξίδα τη χρειαζόμασταν. Κάπου την χάσαμε προ ημερών, αλλά τη βρήκαμε, επανήλθαμε. Δι…
  • Σας ευχαριστούμε

    Η αλήθεια είναι πως δεν εξαντλήθηκε ακόμα το φωτογραφικό μας αρχείο, εξαντλήθηκαν όμως οι …
  • Μόνο η μάνα έλειπε

    Ζητήσαμε γιατρό στο πάρτι μας στο Opus και ήρθε. Μόνο που ο Δρ. Σταύρος Αλευρογιάννης δεν …
Περισσότερα σε Party

Δειτε επισης

Πυξίδα και… Νώντας

Μια… Πυξίδα τη χρειαζόμασταν. Κάπου την χάσαμε προ ημερών, αλλά τη βρήκαμε, επανήλθαμε. Δι…