Κεντρική NBA NCAA Φάτε μάτια ψάρια

Φάτε μάτια ψάρια

early wichita state new1

early-wichita_state-new

Φανταστείτε μία ομάδα στην οποία θα αγωνιζόταν όλη η αφρόκρεμα του NCAA. Οι καλύτεροι παίκτες του κολεγιακού πρωταθλήματος θα ένωναν τις δυνάμεις τους με στόχο να κατακτήσουν τον τίτλο. Πρόδηλο είναι πως αν η Wooden Award All – American Team παρουσιαζόταν ποτέ στο παρκέ, θα έσπερνε τον τρόμο.

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το NCAA ανακοίνωσε την καλύτερη ομάδα της χρονιάς, με τα ονόματα που ψηφίστηκαν από τον κόσμο να προκαλούν ίλιγγο. Κι αυτό γιατί πρόκειται για ό,τι καλύτερο υπήρχε φέτος στα παρκέ των κολεγιακών γηπέδων.

Έχουμε και λέμε: Doug McDermott (Creighton), Shabbaz Napier (Connecticut), Andrew Wiggins (Kansas), Jabari Parker (Duke), Cleanthony Early (Wichita State), Sean Kilpatrick (Cincinnati), Nick Johnson (Arizona), Casey Prather (Florida), Russ Smith (Louisville) και Nik Stauskas (Michigan) απαρτίζουν την καλύτερη δεκάδα του NCAA.

Μπορεί οι ψηλοί (βλ. Joel Embiid, Frank Kaminsky, Aaron Gordon) να απουσιάζουν, αλλά είναι δεδομένο πως μία τέτοια ομάδα θα μπορούσε με μεγάλη ευκολία να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου στη March Madness. Έχει άλλωστε ταλέντο που ξεχειλίζει…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…