Κεντρική Ασίστ Shadow Το 3X3 της HΟOP

Το 3X3 της HΟOP

hoop04

hoop-3x3 (4)

Η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης HOOP, του Γιώργου Μασλαρινού, σε συνεργασία με τη FIBA και υπό την αιγίδα του Δήμου ΝέαποληςΣυκεών καθώς και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Νέαπολης Συκεών (ΚΕΥΝΣ), διοργανώνει το 3ο Τουρνουά 3Χ3, το διήμερο της Μεγάλης Δευτέρας και Μεγάλης Τρίτης.

Η απήχηση του τουρνουά είναι τρομερή κάτι που φανερώνει και το γεγονός πως δήλωσαν συμμετοχή 360 παιδιά (αγόρια και κορίτσια), δηλαδή 90 ομάδες, οι οποίες θα δώσουν συνολικά 167 αγώνες σε 8 καλάθια, στις αυλές των 3ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών, στην έδρα της HOOP , δηλαδή την Σάλα Γεννηματά. Το σημαντικότερο είναι πως το τουρνουά έχει και φέτος φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς αποσκοπεί στη συγκέντρωση ρουχισμού και τροφίμων για το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

hoop-3x3 (2)

 

Την χθεσινή – πρώτη – ημέρα τίμησαν με την παρουσία τους στη διοργάνωση οι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης, Ντι Τζέι Κούπερ καθώς και ο προπονητής του ΟΦΗ, Φώτης Τακιανός.

Ο Γιώργος Μασλαρινός, τους ευχαρίστησε που δώσανε το παρών στο τουρνουά:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε μαζί μας στην πρώτη μέρα του φετινού 3Χ3 τουρνουά της ΗΟΟΡ σε συνεργασία με την FIBA τους δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, Κώστα Χαραλαμπίδη και Ντι Τζέι Κούπερ, αλλά και τον τεχνικό του ΟΦΗ,Φώτη Τακιανό“.

Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, με τη σειρά του, μίλησε στα παιδιά σχετικά με το πώς ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ ο ίδιος αλλά τόνισε πως το σχολείο πρέπει να αποτελεί την βασική τους προτεραιότητα:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσα σε μικρά παιδιά. Κι εγώ είχα ξεκινήσει από την ηλικία σας φθάνοντας να παίξω μπάσκετ και τώρα να είμαι τεχνικός στον ΟΦΗ. Θα πρέπει ωστόσο να έχετε ως προτεραιότητα το σχολείο σας και να οριοθετείτε βασικές αρχές στην ζωή σας”.

Εν συνεχεία, ο Χαραλαμπίδης (που είχε φέρει και τους δύο γιούς του), υπογράμμισε πως ποτέ δεν αρνείται ευκαιρία να βρεθεί κοντά σε παιδιά αλλά οριοθέτησε και αυτός τα πράγματα που πρέπει να έχουν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή τους πριν τον αθλητισμό:

“Πάντα όταν μου ζητάνε να είμαι κοντά σε μικρά παιδιά δεν το αρνούμαι. Για μένα ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής. Ωστόσο θα πρέπει να έχετε κατά σειρά την οικογένειά σας, μετά το σχολείο σας και μετά την ενασχόλησή σας με τον αθλητισμό. Αν καταφέρετε μεταξύ αυτών να βρείτε ισορροπία στην ζωή σας θα είστε πάντα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι”.

Τελευταίος το λόγο πήρε ο Κούπερ που επεσήμανε στα παιδιά πως πρέπει να δουλεύουν σκληρά για αυτό που αγαπούν και στο τέλος θα ανταμειφθούν:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι δίπλα σας. Το μόνο που έχω να σας πω είναι να δουλεύετε σκληρά απολαμβάνοντας αυτό που κάνετε και στο τέλος θα δικαιωθείτε“.

hoop-3x3 (1)

Οι τρεις καλεσμένοι μάλιστα συνέθεσαν μια τριάδα και συμμετείχαν και οι ίδιοι στο τουρνουά παίζοντας με αρκετές από τις ομάδες δείχνοντας να το διασκεδάζουν ενώ δεν χάλασαν χατίρι στα παιδιά υπογράφοντας πολλά αυτόγραφα στις μπλούζες τους.

hoop-3x3 (3)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…