Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Τα εισιτήρια με την ΤΣΣΚΑ

Τα εισιτήρια με την ΤΣΣΚΑ

oaka kosmos kaskol

oaka-kosmos-kaskol

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα είναι τελικά η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα μετά την αναπάντεχη ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Ζαλγκίρις Κάουνας. Η ομάδα του Φραγκίσκου Αλβέρτη ήδη ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της σειράς με τη ρωσική “αρκούδα”, ενώ παράλληλα η διοίκηση ενημέρωση με ανακοίνωση της για τα εισιτήρια του αγώνα στο ΟΑΚΑ που είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα του Πάσχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε από σήμερα (12/4) η  διάθεση των εισιτηρίων για την τρίτη αναμέτρηση της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία θα λάβει χώρα τη Δευτέρα του Πάσχα (21/4, 21:45) στο ΟΑΚΑ.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» μπορούν να τα προμηθεύονται, τόσο από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», όσο και από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι 2ος όροφος Ωράριο Λειτουργίας: 10π.μ. – 8μ.μ.), αλλά και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 13876 (χρέωση 0,96€/λεπτό από σταθερό και 1,09€/λεπτό από κινητό τηλέφωνο).

Σήμερα (Σάββατο 12/4) τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 11π.μ. ως τις 5μ.μ. και αύριο (Κυριακή 13/4) από τις 11π.μ. μέχρι τις 3μ.μ. Το ωράριο λειτουργίας τους από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη θα είναι 10π.μ. με 6μ.μ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…