Κεντρική Διεθνή Συνεχίζουν “αγκαζέ” Σιένα, Καντού

Συνεχίζουν “αγκαζέ” Σιένα, Καντού

siena brintisi kipello

siena-brintisi-kipello

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Σιένα συνέτριψε εντός έδρας τη Μπρίντιζι με 84-66 στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστική της Serie A και παρέμεινε στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 19-9.

Οι πρωταθλητές μπήκαν “φουριόζοι” στο παρκέ και ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο εξασφάλισαν διψήφια διαφορά (22-8). Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν “σήκωσαν” το πόδι από το “γκάζι” και κράτησαν άνετα τη διαφορά μέχρι το τέλος. Ο Έρικ Γκριν με 20 πόντους ήταν “όλα τα λεφτά” για τους νικητές ενώ ο Μαρκέζ Χέινς πρόσθεσε 14 πόντους και 7 ασίστ. Ο Ντελρόι Τζέιμς (17 πόντοι, 8 ριμπάουντ) ξεχώρισε από τους φιλοξενούμενους που υπέστησαν τη δέκατη ήττα τους.

Εύκολο έργο είχε και η Καντού η οποία επιβλήθηκε εκτός έδρας της Μοντεγκρανάρο με 96-70 και συνεχίζει “αγκαζέ” με τη Σιένα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν… κεφάλι με 32-18 στο πρώτο δεκάλεπτο και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω. Ο Τζο Ράγκλαντ με 26 πόντους (5/7 τρίποντα) και ο Πιέτρο Αραντόρι με 22 πόντους ήταν εκπληκτικοί για τους νικητές που είχαν 15/24 (62,5%) στα τρίποντα. Καλύτερος παίκτης για τους γηπεδούχους ήταν ο Βαλέριο Ματσόλα με 19 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Τη δέκατη τρίτη φετινή της νίκη πανηγύρισε η Βαρέζε του Ντούσαν Σάκοτα η οποία “λύγισε” εντός έδρας την Κρεμόνα με 78-70. Οι γηπεδούχοι κατέκτησαν το ροζ φύλλο στο δεύτερο ημίχρονο όπου έκαναν επιμέρους σκορ 44-35. Ο Άντριαν Μπανκς με 18 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους νικητές ενώ ο Σάκοτα πρόσθεσε 4 πόντους (2/2 βολές, 1/1 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 14 λεπτά. Στην αντίπερα όχθη ο Τζέισον Ριτς (20 πόντοι, 8 ριμπάουντ) δεν έφτανε για τους φιλοξενούμενους.

Η Καζέρτα έφυγε με το διπλό από την έδρα της Σάσσαρι (95-92) και έφτασε στο 14-14. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τα ηνία σε όλο το ματς, προηγήθηκαν με 75-66 στο 30’ και συντήρησαν τη διαφορά μέχρι το τέλος έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Τζεφ Μπρουκς με 22 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ ήταν ο πρωταγωνιστής για τους νικητές. Από την άλλη ο Κάλεμπ Γκριν είχε 30 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Τέλος η Πέζαρο έριξε στο… καναβάτσο τη Βίρτους Μπολόνια με 79-78 και πήρε την έβδομη φετινή της νίκη. Ένα τρίποντο του Έλστον Τέρνερ με την εκπνοή της αναμέτρησης χάρισε τη νίκη στην “ουραγό” του βαθμολογικού πίνακα σε ένα ματς που ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Έξι παίκτες σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων για τους γηπεδούχους. Ο Μαρκ Τρασολίνι με 16 πόντους και 11 ριμπάουντ και ο Ο’ Ντι Ανοσίκε με 10 πόντους και 16 ριμπάουντ ήταν “χάρμα ιδέσθαι” ενώ από τους ηττημένους ο Ντουάιτ Χάρντι έβαλε 26 πόντους.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής:
Βίρτους Ρόμα – Πιστόια 75-87 (26/4)
Μοντεγκρανάρο – Καντού 70-96
Σάσσαρι – Καζέρτα 92-95
Βαρέζε – Κρεμόνα 78-70
Σιένα – Μπρίντιζι 84-66
Πέζαρο – Βίρτους Μπολόνια 79-78
Βενέτσια – Ρέτζιο Εμίλια (1/5)
Αβελίνο – Αρμάνι Μιλάνο (1/5).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…