Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Συγχαρητήρια στους παίκτες”

“Συγχαρητήρια στους παίκτες”

messina new

messina-new

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέτυχε μία εύκολη νίκη στον πέμπτο αγώνα της σειράς με τον Παναθηναϊκό και εξασφάλισε την παρουσία της στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο.

Ο τεχνικός της ομάδας, Έτορε Μεσίνα, τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς: “Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και έναν εξαιρετικό προπονητή, που παρότι είναι ρούκι κατάφερε να μας βάλει πολλά εμπόδια και να μας κάνει δύσκολη τη ζωή. Στη μέχρι τώρα πορεία μας στη διοργάνωση αντιμετωπίσαμε όλες τις μεγάλες ομάδες της διοργάνωσης και νομίζω πως τα πήγαμε καλά”, ανέφερε αρχικά ο Ιταλός κόουτς και πρόσθεσε:

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έδειξαν μεγάλο πάθος σήμερα κάτι που αποτυπώθηκε στην εξαιρετική μας άμυνα. Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο για τη στήριξή τους μετά τις δύο ήττες στην Αθήνα, αλλά και τους φιλάθλους μας. Είναι εξαιρετικό να παίζουμε εντός έδρας. Τέλος αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο σταφ μου για την απίστευτη δουλειά που έκαναν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…