Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πρόκριση στη Μόσχα”

“Πρόκριση στη Μόσχα”

alvertis moscow

alvertis-moscow

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (23/4, 19:30) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με μοναδικό στόχο να φέρει τη σειρά στα ίσια και να διεκδικήσει την πρόκριση στο πέμπτο παιχνίδι στη Ρωσία. Αυτό τόνισε και ο προπονητής του “τριφυλλιού”, Φραγκίσκος Αλβέρτης, κατά την τελευταία προπόνηση των “πρασίνων”.

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Όλα τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά. Και πας πάντα για το επόμενο. Κάναμε το 2-1 και μπροστά στον κόσμο μας θέλουμε να κάνουμε το 2-2. Αυτός είναι ο στόχος μας και αν τα καταφέρουμε θα πάμε στην Μόσχα για την πρόκριση. Ξέρουμε και οι δύο τα χαρακτηριστικά των αντιπάλων μας. Αυτό που θέλουμε εμείς από την πλευρά μας είναι να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην επίθεσή μας και να το θέλουμε περισσότερο.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να στηριχθούμε κατά πρώτο στο ομαδικό μας παιχνίδι, στο πάθος που έχουμε δείξει αλλά και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Αν την ίδια στιγμή βγουν μπροστά και οι μεγάλες προσωπικότητες της ομάδας ακόμα καλύτερα. 

Δεν υπάρχουν μυστικά για την νίκη. Θα πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη αγωνιστική διάθεση για να κερδίσουμε. Η κούραση δεν είναι δικαιολογία. Όσο κουρασμένοι είμαστε εμείς, το ίδιο κουρασμένοι θα είναι και οι αντίπαλοί μας και όποια ομάδα βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο. Θα πρέπει να επιδείξουμε την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση και όλα έρχονται”, ήταν τα λόγια του τεχνικού του Παναθηναϊκού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…