Κεντρική Διεθνή Πρόβλημα ξανά με Τεόντοσιτς

Πρόβλημα ξανά με Τεόντοσιτς

milos teodosic cska galatasaray

milos-teodosic-cska-galatasaray

Σοκ με τον Μίλος Τεόντοσιτς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας καθώς ο Σέρβος γκαρντ έχει πρόβλημα στον τένοντα του δεξιού του ποδιού και ενδέχεται να χάσει τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα όπου οι Μοσχοβίτες θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας είτε τον Παναθηναϊκό είτε τον Ολυμπιακό.

Ο Τεόντοσιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι στην προπόνηση του περασμένου Σαββάτου (4/4), ήτοι την επόμενη μέρα του αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ για την Ευρωλίγκα και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει ζημιά στον τένοντα. Ο 27χρονος άσος μετέβη ήδη στο Ισραήλ προκειμένου για περισσότερες εξετάσεις σε ειδική κλινική και κατόπιν θα αποφασιστεί η θεραπεία που θα ακολουθηθεί.

Θυμίζουμε ότι ο Μίλος Τεόντοσιτς ήταν εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα με θλάση στη δεξιά γάμπα (Στα “πιτς” ο Τεόντοσιτς) και επέστρεψε στην ενεργό δράση στην αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ. Ωστόσο από ότι φαίνεται ο ηγέτης της ΤΣΣΚΑ ίσως χρειαστεί να μείνει ξανά στα “πιτς”, κάτι που βεβαίως απεύχεται ο Έτορε Μεσίνα, τον οποίο ήδη “ζώνουν” τα… φίδια, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Τεόντοσιτς έδωσε το “παρών” σε 13 αγώνες για την βαλτική λίγκα έχοντας μέσο όρο 11,4 πόντους και 5 ασίστ και σε 20 ματς για την Ευρωλίγκα με μέσο όρο 11,1 πόντους και 4,2 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…