Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Πρόβλημα η αποχή”

“Πρόβλημα η αποχή”

kalafatakis fones

kalafatakis-fones

Όντας περίπου ένα μήνα δίχως επίσημο παιχνίδι, το Ρέθυμνο καλούταν να διαχειριστεί την αγωνιστική του απραξία. Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος των Κρητικών στο αποψινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Γιώργο Καλαφατάκη και τον Αβραάμ Καλλινικίδη.

Ο προπονητής των “μπλε” ξεκίνησε τις δηλώσεις του λέγοντας πως “ήταν μεγάλη η αποχή που είχαμε από τις 5 Απριλίου. Ήταν δύσκολο να παίξουμε φιλικά. Προσπαθήσαμε να συντηρηθούμε κατά κάποιο τρόπο.

Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο μεν, αλλά μας αδικεί η διαφορά λόγω της προσπάθειας που κάναμε. Είχαμε την έλλειψη του Ράιτ, δεν είχαμε τη βοήθεια που περιμέναμε από τον Ντρτσα και τον Χαρτ, οπότε οι επιλογές μας ήταν πολύ λιγότερες από αυτές του Παναθηναϊκού“, ενώ συνέχισε: ”

Οπότε είπαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, να εκμεταλλευτούμε την κόπωση του Παναθηναϊκού, αλλά ξέραμε ότι τρία λεπτά ήταν αρκετά για να πάρει τη διαφορά ο Παναθηναϊκός. Όπως κι έγινε. Ο Διαμαντίδης και ο Φώτσης έδειξαν τον επαγγελματισμό τους και παρόλ’ αυτά που πέρασαν όλο αυτό το διάστημα έδειξαν αυτό που έπρεπε όταν έπρεπε.

Έχουμε ένα παιχνίδι το Σάββατο που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον “Φράγκι” για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνει σε όλα τα επίπεδα. Του εύχομαι καλή συνέχεια και ό,τι καλύτερο”.

Από την πλευρά του, ο Αβραάμ Καλλινικίδης υποστήριξε: “Ήρθαμε μετά από μια μακρά περίοδο απραξίας να παίξουμε ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι. Αυτός ήταν ο προβληματισμός μας. Γιατί όσο καλές προπονήσεις κι αν κάνουμε, 25 μέρες ήταν πολλές για να βρούμε ρυθμό.

Υπολογίσαμε λίγο στο άδειασμα και την κούραση του Παναθηναϊκού και θέλαμε να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας για να είμαστε ανταγωνιστικοί όσο το δυνατόν περισσότερο. Νομίζω πως τα καταφέραμε καλά για περίπου 35 λεπτά και δεν έχουμε παρά να είμαστε ευχαριστημένοι. Όσα κάναμε μας αφήνουν ικανοποιημένους“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…