Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ο Αρόγιο αποφασίζει

Ο Αρόγιο αποφασίζει

aroyo traumatias

aroyo traumatias

Η Γαλατασαράι δεν κατάφερε ούτε στο δεύτερο παιχνίδι να φανεί ανταγωνιστική, με αποτέλεσμα να γνωρίσει ακόμα μία ήττα από τη Μπαρτσελόνα. Ο Εργκίν Αταμάν, μιλώντας για το παιχνίδι με τους Καταλανούς, αναφέρθηκε στην απουσία του Κάρλος Αρόγιο, ο οποίος ίσως αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής (20/4).

Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα στην αρχή του αγώνα, ειδικά με τα τρίποντα της Μπαρτσελόνα. Η απουσία του Κάρλος Αρόγιο δεν μας επηρέασε αφού τον αντικατέστησε ο Εντέρ Αρσλάν.

Δεν παίξαμε καλά στην επίθεση κι έτσι οι αντίπαλοί μας ξέφυγαν στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Βελτιωθήκαμε στην άμυνά και προσπαθήσαμε να τους περιορίσουμε. Ο τραυματισμός του Χουάν Κάρλος Ναβάρο μας βοήθησε να το κάνουμε.

Προφανώς η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή ομάδα. Όταν δεν παίζεις καλά στην επίθεση, η Μπαρτσελόνα θα το εκμεταλλευτεί! Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Το ιατρικό τιμ κάνει τα πάντα ώστε ο Κάρλος Αρόγιο να είναι έτοιμος στο τρίτο παιχνίδι.

Έχουμε τρεις μέρες μπροστά μας. Θα πάρει ο ίδιος την τελευταία απόφαση. Αν θέλει να αγωνιστεί, θα του δώσουμε την ευκαιρία να το κάνει”, τόνισε ο Τούρκος τεχνικός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…