Κεντρική Ασίστ Shadow Ο αγώνας της Ιωάννας

Ο αγώνας της Ιωάννας

Εθνική Παμπαίδων

basketa12

Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται, πόσο μάλλον όταν διοργανώνεται ένας αγώνας για ένα μικρό κορίτσι που έχει πρόβλημα υγείας. Την πρωτοβουλία ανέβαλαν ο Δήμος Χαϊδαρίου μαζί με κάποια σωματεία που θα σταθούν στο πλευρά της Ιωάννας που χρειάζεται την στήριξη όλων.

Η 8χρονη μαθήτρια του 10ου Δημοτικού Σχολείου έχει όγκο στο κεφάλι και αναμένεται να υποβληθεί σε σοβαρή και πολυέξοδη εγχείρηση σε νοσοκομείο της Γερμανίας. Ο Δήμος Χαϊδαρίου κινητοποιήθηκε και μαζί με τον ΑΣΔΑ, τον ΟΣΚ, την Ένωση Γονέων Χαϊδαρίου, τους Συλλόγους Γονέων όλων των σχολείων, τους αθλητικούς συλλόγους Δάφνη Δαφνίου, τον Όμιλο Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου και τους Haidaristas συνδιοργανώνουν έναν αγώνα προς τιμήν της.

Ο αγώνας θα γίνει στις 9 Απριλίου, στις 19:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου Δάσους, με το εισιτήριο να κοστίζει 5 ευρώ. Σε αυτόν θα συμμετάσχουν βετεράνοι μπασκετμπολίστες, celebrities παίχτες από τοπικές ομάδες κτλ. Παράλληλα έχουν αρχίσει να μαζεύονται χρήματα από μαθητές και δασκάλους σε όλα τα σχολεία, έχουν συνεισφέρει και ιδιώτες ενώ μπορούν να δώσουν το “παρών” και άλλα σωματεία.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα θα πουληθούν και λαμπάδες που θα κατασκευαστούν από εθελοντές γονείς ειδικά γι’ αυτό το σκοπό. Θα τραγουδήσει ο Χρήστος Χολίδης και κάποιο συγκρότημα, που θα ανακοινωθεί. Σίγουρα πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία και όλοι ελπίζουμε να φέρει ένα χαμόγελο στην μικρή Ιωάννα που ζει τον δικό της “Γολγοθά“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…