Κεντρική Basket League Αγώνες Ολυμπιακός – ΚΑΟΔ 83-71

Ολυμπιακός – ΚΑΟΔ 83-71

mantzaris osfp kaod

mantzaris-osfp-kaod

Με το μυαλό στον Γολγοθά
Ένας νωθρός Ολυμπιακός εμφανίστηκε στο ΣΕΦ κόντρα στον ΚΑΟΔ, έπαιξε όσο χρειάστηκε και επικράτησε με 83-71, έχοντας το μυαλό του στα προσεχή παιχνίδια της Ευρωλίγκας. Οι “ερυθρόλευκοι” παρατάχθηκαν χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη για λόγους ξεκούρασης, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκαςάνοιξε” αρκετά το rotation, δίνοντας ανάσες στους βασικούς και χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς παίκτες της ομάδας.

Πλέον, η απόδοση του Παπαπέτρου δεν πρέπει να αποτελεί είδηση, ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο με τον Βασίλη Καββαδά ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής και άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις, καθώς τροφοδοτήθηκε αρκετά, τελείωσε φάσεις κοντά στο καλάθι και πέτυχε 10 πόντους με 4/4 δίποντα.

Ικανοποιητική ήταν και η παρουσία του Κόλινς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά την αναμέτρηση κόντρα στην Εφές, καθώς ήταν πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, τελειώνοντας το ματς με 14 πόντους.

Από την άλλη, η ομάδα της Δράμας έδειξε ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο και η ήττα στην παράταση από τον Παναθηναϊκό. Δυσκόλεψε τους “ερυθρολεύκους“, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όταν παρά το αρχικό 14-4, δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν ξανά με περισσότερους από πέντε πόντους.

Πρωτεργάτες της εικόνας του ΚΑΟΔ ήταν οι Μπράουν και Τζόουνς οι οποίοι “τραβούσαν” το σκοράρισμα της ομάδας και σημείωσαν 29 και 19 πόντους, αντίστοιχα. Όταν οι δύο Αμερικανοί του ΚΑΟΔ φορτώθηκαν με φάουλ και ξέμειναν από δυνάμεις, ο Ολυμπιακός βρήκε την ευκαιρία να ξεφύγει στο σκορ, αρχής γενομένη από το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Tα τελευταία δέκα λεπτά μετατράπηκαν σε τυπική διαδικασία και σε προπόνηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας, καθώς η διαφορά παγιώθηκε κοντά στους δέκα πόντους και οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και συστήματα.

Τα δεκάλεπτα: 22-18, 40-36, 60-52, 83-71.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 8 (2), Ντάνστον 10 (9 ριμπ.), Χριστοδούλου, Παπαπέτρου 7 (1), Σλούκας 7 (1), Κόλινς 14 (2), Σίμονς 5, Λοτζέσκι 6, Αγραβάνης 4, Μάντζαρης 10 (2), Καββαδάς 10, Κατσίβελης 2.
ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης 4, Τζόουνς 19 (2), Στίγκερς 3 (1), Μπράουν 29 (4), Βον 11 (9 ριμπ.), Μάρκοβιτς 2 (11 ριμπ.), Σουριδωνίδης, Μπάβτσιτς 3, Ζάρας, Μπένας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…