Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Νοκ άουτ ο Τζεντίλε

Νοκ άουτ ο Τζεντίλε

gentile injury

gentile-injury

Σοκ στην Αρμάνι Μιλάνο… Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αλεσάντρο Τζεντίλε έδειξαν ότι υπέστη βαριά θλάση στο αριστερό πόδι στον αγώνα με την Καντού, τέθηκε νοκ άουτ για τέσσερις με έξι εβδομάδες και θα απουσιάσει από τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Τελικά η χθεσινή νίκη της Αρμάνι επί της Καντού αποδείχθηκε “πύρρειος” καθώς ο τραυματισμός του Τζεντίλε ήταν σοβαρός και ο Λούκα Μπάνκι θα στερηθεί των υπηρεσιών του στους αγώνες με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Για τον τραυματισμό του αρχηγού της Αρμάνι γράψαμε στο κείμενο με τίτλο “Στην “πρίζα” για Τζεντίλε“.

Μάλιστα το πρόβλημα μεγεθύνεται για τον Λούκα Μπάνκι καθώς παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή στα πλέι οφ του τραυματία – εδώ και καιρό – Κιθ Λάνγκοφορντ. Όλα δείχνουν ότι ο Αμερικανός γκαρντ μάλλον θα προλάβει τις αναμετρήσεις με τους Ισραηλινούς αν και δεν υπάρχει τίποτα επίσημο ακόμα ως προς την κατάσταση του.

Το “πλήγμα” είναι τεράστιο για την πρωτοπόρο της φετινής Serie A αφού ενδέχεται να παραταχθεί χωρίς δύο σημαντικά “όπλα” της στα ματς με τη Μακάμπι που θα κρίνουν και την παρουσία της στο φάιναλ φορ που διεξάγεται στην έδρα της. Η Αρμάνι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση ωστόσο είναι άγνωστο πως ο Λούκα Μπάνκι θα καταφέρει να καλύψει την απώλεια του Τζεντίλε και το πιθανό κενό του Λάνγκφορντ.

Ο Ιταλός άσος είχε δώσει το “παρών” μέχρι στιγμής σε 25 αγώνες για τη Serie A έχοντας μέσο όρο 11 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ και σε 21 ματς για την Ευρωλίγκα με μέσο όρο 11,4 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…