Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Νιώθω απαίσια”

“Νιώθω απαίσια”

obradovic alafiasmenos

obradovic-alafiasmenos

Η Φενέρμπαχτσε γνώρισε τη συντριβή από τη Λαμποράλ Κούτσα με 95-73 και αποχαιρέτησε πρόωρα την Ευρωλίγκα. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εμφανίστηκε πολύ απογοητευμένος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, τονίζοντας πως ένιωσε απαίσια από τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του, ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει τους παίκτες του ατομιστές.

“Θέλω να συγχαρώ την Λαμποράλ Κούτσα για τη νίκη της. Ήταν καλύτεροι από εμάς από την αρχή του αγώνα. Το σημαντικό στο μπάσκετ είναι το κίνητρο. Είδα πως η ομάδα μου απόψε δεν είχε κίνητρο. Νιώθω απαίσια για τον τρόπο που παίξαμε απόψε, ειδικά με τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι βασικοί μας το παιχνίδι. Δεν τους ένοιαζε αν η διαφορά ήταν στους 20 ή 30 πόντους, αν έχαναν την μπάλα, αν ο αντίπαλος είχε κατοχή και έβρισκε ελεύθερο σουτ.  Προσπαθείς να αλλάξεις πράγματα, να κάνεις rotation, να δώσεις χρόνο στους αναπληρωματικούς όμως υπάρχει πρόβλημα όταν δεν μπορείς να βρεις τι φταίει.

Είμαι πραγματικά απογοητευμένος γιατί νομίζω ότι οι παίκτες μου είναι ατομιστές. Τους το είπα στα αποδυτήρια, επομένως ξέρουν τη γνώμη μου. Δεν τα παρατάω. Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη φάση και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα παλέψω ως το τέλος! Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα που με υποστηρίζουν και θέλουν να κάνουμε κάτι πραγματικά μεγάλο. Έχουμε 25 εκατομμύρια οπαδούς που υποστηρίζουν αυτό το κλαμπ και μόνο γι’ αυτό νιώθω πολύ απογοητευμένος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…