Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Να τελειώσουμε τη σειρά”

“Να τελειώσουμε τη σειρά”

llul real locomotiv

llul-real-locomotiv

Με μοναδικό στόχο να τελειώσει τη σειρά από το τρίτο παιχνίδι ταξίδεψε στην Αθήνα η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του αποψινού (20:00, ΔΤ) παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο Σέρχιο Γιουλ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της “βασίλισσας”, τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει δυνατά ώστε να φύγει με το διπλό και την πρόκριση από την Ελλάδα.

Ταξιδεύουμε με το μαξιλαράκι του 2-0, σιγουρεύοντας τη δυνατότητα επιστροφής στην έδρα μας για μία πιθανή πέμπτη αναμέτρηση, αλλά στοχεύουμε να τελειώσουμε τη σειρά σήμερα. Για να το πετύχουμε, πρέπει να πραγματοποιήσουμε μία καλή εμφάνιση, να παίξουμε δυνατά και να ματσάρουμε την έντασή τους για 40 λεπτά.

Τέτοιου είδους αναμετρήσεις είναι πολύ απαιτητικές και πολύ δυνατές. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που δε σου επιτρέπει να χαλαρώσεις ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Η ομάδα ξεκουράστηκε κι είναι καλά από φυσικής κατάστασης. Η ατμόσφαιρα θα ‘ναι πολύ καυτή, αλλά θα πρέπει να ‘μαστε συγκεντρωμένοι σ’ ό,τι συμβαίνει στο παρκέ και να παρουσιαστούμε καλύτεροι απ’ τους αντιπάλους”, τόνισε αρχικά ο Ισπανός γκαρντ, για να προσθέσει στη συνέχεια:

Πρέπει να ‘μαστε πολύ συγκεντρωμένοι κι επιθετικοί όπως στις πρώτες δύο αναμετρήσεις και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας: Πολύ δυνατά στην άμυνα, να ελέγξουμε το ριμπάουντ κι από εκεί να τρέξουμε στο παρκέ. Θα χρειαστεί ομαδική δουλειά, ώστε να ‘ρθει η νίκη. Η άμυνα ήταν το κλειδί καθ’ όλη τη χρονιά κι έτσι πρέπει και σε μία αναμέτρηση απέναντι σ’ έναν τόσο δυνατό και ταλαντούχο αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…