Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Να εκμεταλλευτούμε την έδρα”

“Να εκμεταλλευτούμε την έδρα”

pasqual osfp barcelona

pasqual-osfp-barcelona

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται απόψε (20:00) την Γαλατασαράι στο πλαίσιο των πλέι οφ της Ευρωλίγκα, με τους Καταλανούς να αποτελούν αναμφίβολα το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού. Ο Τσάβι Πασκουάλ, μιλώντας για το παιχνίδι με τους Τούρκους, τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να φτάσει στο Μιλάνο.

“‘Προσπαθήσαμε πολύ για το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα. Πλέον καλούμαστε να εκμεταλλευτούμε αυτό το πλεονέκτημα με τη βοήθεια των φιλάθλων μας και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των αγώνων, την Τρίτη και την Πέμπτη. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις ο γηπεδούχος έχει το άγχος ενώ ο φιλοξενούμενος δεν έχει σχεδόν τίποτα να χάσει.

Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με γρήγορο ρυθμό, γνωρίζοντας ότι η Γαλατά θα πάει το παιχνίδι σε αργό τέμπο. Ο αγώνας της πρεμιέρας είναι πολύ σημαντικός. Δεν σκεφτόμαστε το δεύτερο παιχνίδι. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας αφού ξέρουμε ότι η Γαλατά διαθέτει μια από τις πιο σκληρές έδρες στην Euroleague που της δίνει ώθηση”, ήταν τα λόγια του τεχνικού της Μπαρτσελόνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…