Κεντρική Ελευσίνα “Νίκη με Κηφισιά”

“Νίκη με Κηφισιά”

skarafigkas deiktis

skarafigkas-deiktis

Με νίκη κόντρα στην Κηφισιά ο Πανελευσινιακός παραμένει στην κατηγορία και αυτός είναι ο ξεκάθαρος στόχος της ομάδας του Γιώργου Σκαραφίγκα, όπως τόνισε και ο ίδιος μετά την ήττα από τον ΚΑΟΔ. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην απώλεια του Φαγιέ που επηρέασε την ομάδα της Ελευσίνας.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε:
Είχαμε την απώλεια του Φαγιέ, προφανώς και δεν μπορέσαμε να την ξεπεράσουμε. Κάναμε λάθη σε κρίσιμα σημεία, κυρίως εκεί που προσπαθούσαμε να πλησιάσουμε στο σκορ. Δεν λειτουργήσαμε όπως έπρεπε, ειδικά στην άμυνα και ο ΚΑΟΔ είχε συνέχεια το προβάδισμα. Πλέον για μας είναι μονόδρομος η νίκη με την Κηφισιά την τελευταία αγωνιστική. Υπάρχει μεγάλη πίεση, όμως υποχρεωτικά πρέπει να κερδίσουμε, αν θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία”.

Τους παίκτες του Πανελευσινιακού εκπροσώπησε ο Δημήτρης Αράπης που είπε: “ Στο τελευταίο παιχνίδι με την Κηφισιά θα πρέπει να είμαστε πολύ μάγκες γιατί τα πράγματα έχουμε σκληρύνει. Δεν δείξαμε την απαραίτητη σκληρότητα σαν ομάδα για να είμαστε σε καλύτερη θέση στη βαθμολογία. Δικαιολογίες για την σημερινή ήττα μπορούμε να βρούμε πολλές, το θέμα είναι ότι εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…