Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Μοίρασε συγχαρητήρια

Μοίρασε συγχαρητήρια

vetoulas neyra

vetoulas-neyra

Απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του εμφανίστηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Πάτρας, Νίκος Βετούλας, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, αλλά και στην Κηφισιά για τη συνολική παρουσία της στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: “Θεωρώ ότι ο κόουτς και η ομάδα της Νέας Κηφισιάς αξίζουν συγχαρητήρια, όχι μόνο για την βαθμολογική θέση που έχει, αλλά κυρίως λόγω της αγωνιστικής παρουσίας, με έμπειρους παίκτες να παίζουν συγκεκριμένο μπάσκετ με αρχές. Δεδομένου ότι ήταν η έκπληξη του πρωταθλήματος, έδειξε συνέπεια όλη τη χρονιά παρόλο που ξεκίνησε άσχημα. Θέλαμε το παιχνίδι περισσότερο γιατί είχαμε αρκετό καιρό να κερδίσουμε στην Πάτρα.

Τα παιδιά ήθελαν να ικανοποιήσουν τον κόσμο. Ήταν παράδοξο για εμάς να κερδίζουμε εκτός με έξι λάθη, και να ερχόμαστε εδώ π.χ. στο προηγούμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα και να κάνουμε εικοσιπέντε. Τα νούμερα σ’ αυτό το παιχνίδι λένε την αλήθεια. Τα επιθετικά ριμπάουντ, τα λάθη που αναγκάσαμε τον αντίπαλο, από τα οποία τα δέκα μετατράπηκαν σε κλεψίματα, θεωρώ ότι ήταν το κλειδί του παιχνιδιού. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Καλή συνέχεια στον κόουτς και στην ομάδα της Νέας Κηφισιάς. Ελπίζω και στα επόμενα δύο παιχνίδια να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…