Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Μεγάλος ενθουσιασμός”

“Μεγάλος ενθουσιασμός”

banchi

banchi

Η Αρμάνι Μιλάνο, μετά το διπλό στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρμπαχτσε, υποδέχεται απόψε (21:00) τη Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 13ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα.

Ο  τεχνικός των Ιταλών, Λούκα Μπάνκι, τόνισε πως πρόκειται ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δύο καλύτερες, βάσει αποτελεσμάτων, ομάδες του ομίλου, υποστηρίζοντας παράλληλα πως θα υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στις τάξεις της ομάδας ενόψει του αγώνα με τους “μπλαουγκράνα”.

“Θα αντιμετωπίσουμε έναν εξαιρετικό αντίπαλο όπως η Μπαρτσελόνα στην έδρα μας, σε ένα γήπεδο που δεν θα έχει υπάρξει πιο γεμάτο. Θα υπάρχουν οι συνθήκες για να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων που έχουν κάνει την καλύτερη πορεία στο γκρουπ. Περιμένουμε αυτό το παιχνίδι με μεγάλο ενθουσιασμό και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για 40 λεπτά με ένταση κι ελπίζουμε στο τέλος να μπορούμε να μιλήσουμε για ένα εξαιρετικό παιχνίδι από τη μεριά μας”, ανέφερε ο Λούκα Μπάνκι.

Από πλευράς παικτών ο Ντάνιελ Χάκετ πρόσθεσε: “Είμαστε αήττητοι στην έδρα μας στο TOP 16 κι αυτός είναι ένας καλό λόγος για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…