Κεντρική Ασίστ Διαγωνισμοί Μάθε από τους καλύτερους

Μάθε από τους καλύτερους

domi-ebasket1

Είμαστε ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ! Ένας από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, ο “ηγέτης” των ΙΕΚ, “ακουμπά” πάνω στο ebasket.gr και από κοινού προσφέρουν τη δυνατότητα σε έναν υπερτυχερό να κερδίσει μια υποτροφία (αξίας 3.000 ευρώ) και να μάθει την αθλητική δημοσιογραφία δίπλα στους καλύτερους.

Δεν θα είναι ο μοναδικός τυχερός, αφού όλοι όσοι επιλέξουν να πατήσουν “κλικ” στη διαφήμιση του ΙΕΚ DOMI και να συμπληρώσουν τη φόρμα, κερδίζουν 20% έκπτωση στα δίδακτρα. Πρόκειται για μια σούπερ προσφορά, για όσους έχουν όνειρο να ασχοληθούν με την αθλητική δημοσιογραφία.

Το ebasket.gr έχει άρρηκτους δεσμούς με το ΙΕΚ DOMI. Τόσο ο υπογράφων, όσο και ο Γιώργος Νικολάου έχουν την τιμή να διδάσκουν, εν μέσω εξαιρετικών συναδέλφων (ανάμεσά τους και ο Βασίλης Βέργης, ο οποίος μας τιμά με τη συνεργασία του), υπό την καθοδήγηση του σεμνού “δασκάλου”, Γιάννη Αργυρίου. Επίσης, ο Χρήστος Πατσιώτης είναι τελειόφοιτος του τμήματος και ήδη συμμετέχει στην ομάδα του ebasket.

Είμαστε ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ! Όχι τόσο γιατί η οικονομική αξία του “δώρου“, που από κοινού προσφέρουμε στους φίλους επισκέπτες μας, είναι τεράστια (3.000 ευρώ), όχι μόνο γιατί και η έκπτωση του 20% δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη, αλλά κυρίως γιατί συνεργαζόμαστε με το κορυφαίο ΙΕΚ, με τους καλύτερους.

Μα πάνω απ’ όλα γιατί κάποιος ή κάποιοι από εσάς, που ξεκίνησαν ως απλοί αναγνώστες του ebasket.gr, μέσω του IEK DOMH, μπορεί αύριο να ανήκει/ουν στην ομάδα μας.
Σας περιμένουμε

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Διαγωνισμοί

Δειτε επισης

Δύο νέα ύποπτα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον στην Αθήνα, ταξιδιώτες από Νότια Αφρική

Εξετάζονται τουλάχιστον άλλα δυο ύποπτα κρούσματα στη χώρα μας για τη μετάλλαξη Όμικρον σύ…