Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Ευχαριστώ τον κόσμο”

“Ευχαριστώ τον κόσμο”

koutalianos

koutalianos

Ο Κολοσσός πέτυχε την πολυπόθητη νίκη απέναντι στον Ηλυσιακό, στο Βενετόκλειο, και έκλεισε “θέση” και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν στην Α1. Ο προπονητής των Ροδιτών, Μιχάλης Κουταλιανός, ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη του. φάνηκε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του και σημείωσε πως πλέον η ομάδα στοχεύει σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση απελευθερωμένη από το άγχος:

“Ό,τι είπαμε τα παιδιά προσπάθησαν να το βγάλουν στο παρκέ. Δεν έχω κανένα παράπονο. Αυτό που λέγαμε όλη τη σεζόν, δηλαδή να έχουμε μια εύκολη σωτηρία, το καταφέραμε δύο αγωνιστικές πριν το τέλος και τώρα κοιτάζουμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί “δάφνες” ποιότητας. Πλέον στα δύο παιχνίδια που έχουν απομείνει θέλουμε να δούμε τι περισσότερο μπορούμε να πετύχουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας βοήθησε και σήμερα πάρα πολύ και θέλουμε να τον έχουμε δίπλα μας και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας απέναντι στον Άρη. Καλό Πάσχα σε όλους”.

Ο κορυφαίος της αναμέτρησης, Τέιλορ Σμιθ, υπογράμμισε: “Είμαι περήφανος για την προσπάθεια των συμπαικτών μου. Ήταν μια ομαδική δουλειά και έτσι τα καταφέραμε. Τώρα θα παλέψουμε για την είσοδο μας στα πλέι οφ.

Συγχαρητήρια και στον κόουτς, πραγματικά μας έδωσε μεγάλο κίνητρο και όλη την εβδομάδα μας έκανε να δώσουμε τα πάντα στην προπόνηση. Μακάρι να καταφέρουμε το “δύο στα δύο“ στα τελευταία μας παιχνίδια και στο τέλος να δούμε σε ποια θέση θα τερματίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…