Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Δύο βήματα ακόμα

Δύο βήματα ακόμα

pasqual osfp barcelona

pasqual-osfp-barcelona

Χαρούμενος από την πρώτη νίκη της ομάδας του στη σειρά με την Γαλατασαράι εμφανίστηκε ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα στάθηκε στην ενέργεια που έδωσε στην ομάδα η είσοδος του Πούλεν στο παρκέ που αποδείχθηκε καθοριστική ώστε να φτάσουν οι “μπλαουγκράνα” στην άνετη νίκη.

“‘Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την πρώτη νίκη στα πλέι οφ. Ό,τι είπαμε πριν από τον αγώνα, ήταν σωστό. Είναι η τρίτη συνεχόμενη σειρά πλέι οφ που ξεκινάμε χαλαρά στο πρώτο παιχνίδι. Μας πήρε χρόνο πριν να μπούμε στον ρυθμό του αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ. Η Γαλατά μας μπλόκαρε στα πρώτα λεπτά. Δεν παίξαμε καλά στην άμυνα και την επίθεση. Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ήταν ο μοναδικός που ένιωθε αυτοπεποίθηση σε αυτό το διάστημα.

Σταδιακά τον ακολούθησαν κι άλλοι παίκτες στα επόμενα λεπτά. Παίζαμε ήδη καλά πριν τραυματιστεί ο Αρόγιο. Τελειώσαμε καλά το πρώτο ημίχρονο ενώ ο Τζέικομπ Πούλεν μας έδωσε ενέργεια. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε την εμφάνιση που μας επέτρεψε να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση στο TOP-16.

Ο Χουάν Κάρλος μας κράτησε μέσα στο παιχνίδι ενώ ο Τζέικομπ άλλαξε τον ρυθμό του αγώνα. Είχαμε 13 ασίστ,σουτάραμε καλύτερα, μοιράσαμε την μπάλα ενώ οι ψηλοί μας έδωσαν λύσεις στην επίθεση. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν ο Αρόγιο θα αγωνιστεί στο δεύτερο παιχνίδι. Θα προετοιμαστούμε έχοντας στο μυαλό μας ότι θα αγωνιστεί κανονικά”, ήταν τα λόγια του έμπειρου τεχνικού της Μπαρτσελόνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…