Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Διπρόσωπη… Γαλατασαράι

Διπρόσωπη… Γαλατασαράι

Αταμάν

ataman-exallos

Στα δύο πρόσωπα που εμφάνισε η ομάδα του στο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν. Ο προπονητής της Γαλατασαράι τόνισε πως παρότι οι παίκτες του πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος λίγο ο τραυματισμός του Αρόγιο και λίγο τα προβλήματα σε άμυνα και ριμπάουντ οδήγησαν τους Τούρκους στη συντριβή.

“Κάναμε δυο διαφορετικά παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο ακολουθήσαμε το πλάνο μας και ξεκινήσαμε πολύ καλά με το pick-and-roll στην επίθεσή μας. Ο Αρόγιο είχε την μπάλα και είναι ο ηγέτης μας στην επίθεση. Κοντρολάραμε την επίθεση της Μπαρτσελόνα ενώ επιτρέψαμε μόλις δυο τρίποντα στον Ναβάρο. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Η εμφάνισή μας ήταν εντελώς διαφορετική στο δεύτερο ημίχρονο για δυο λόγους.

Αρχικά, χάσαμε τον Αρόγιο στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης στο επιθετικό μας πλάνο. Ξέραμε ότι αν θέλουμε να κερδίσουμε σε αυτό το γήπεδο, πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να περιορίσουμε τις γρήγορες επιθέσεις της Μπαρτσελόνα. Χωρίς τον Αρόγιο χάσαμε τον έλεγχο στην επίθεση. Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τα επιθετικά ριμπάουντ, ειδικά μετά τις χαμένες ελεύθερες βολές. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι και χάσαμε τον έλεγχο του ρυθμού”, ανέφερε ο Τούρκος προπονητής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…