Κεντρική Basket League Άρης “Διαφορά στην ενέργεια”

“Διαφορά στην ενέργεια”

minic oaka

minic-oaka

Στη μεγαλύτερη ενέργεια που έβγαλε στο παιχνίδι του ο Άρης στάθηκε ο Μίλαν Μίνιτς μετά τη νίκη της ομάδας του επί των Τρικάλων. Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” τόνισε παράλληλα πως η έκτη θέση είναι στα χέρια τους.

“Προετοιμαστήκαμε για ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Τα Τρίκαλα έκαναν καλά παιχνίδια τελευταία αλλά είναι δύσκολο για μια ομάδα που δεν έχει κάποιον στόχο να βρει κίνητρο. Υπήρξε αυτή η διακοπή των τριών εβδομάδων και ούτε εγώ μπορούσα να προβλέψω ποια εικόνα θα είχαμε σήμερα αλλά ούτε και ποια θα είναι η εικόνα του αντιπάλου. Η διαφορά των δυο ομάδων ήταν στην ενέργεια. Εμείς είχαμε φοβερή ενέργεια και στα 40 λεπτά. Με τη νίκη αυτή παραμένουμε εντός στόχου.

Πετύχαμε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη μας η κατάκτηση της έκτης θέσης είναι στο χέρι μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά που δούλεψαν πολύ καλά αυτές τις τρεις βδομάδες. Παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό και θέλουμε τη νίκη και παράλληλα νίκη των Τρικάλων που υποδέχονται τον ΚΑΟΔ. Πήραμε 17 επιθετικά ριμπάουντ, πετύχαμε αρκετούς πόντους στον αιφνιδιασμό”, ήταν τα λόγια του προπονητή του Άρη.

Από πλευράς παικτών ο Λευτέρης Μποχωρίδης υποστήριξε: “Θέλαμε να διαχειριστούμε σωστά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Πέρασε πολύς καιρός από το τελευταίο παιχνίδι λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Δουλέψαμε πολύ καλά στο διάστημα αυτό και μπορέσαμε να αποδώσουμε το ίδιο όπως στους τελευταίους αγώνες πριν τη διακοπή. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και δείξαμε ότι θέλουμε πολύ το παιχνίδι. Πήραμε από την αρχή μια μεγάλη διαφορά, την οποία διατηρήσαμε μέχρι τέλους αφού δεν επιτρέψαμε στα Τρίκαλα να αντιδράσουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…