Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δεν χαλαρώνουμε”

“Δεν χαλαρώνουμε”

laso profil

laso-profil

Η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης πετάει από ώρα σε ώρα με προορισμό την Αθήνα για να αντιμετωπίζει αύριο (21/4, 20:00) τον Ολυμπιακό στο τρίτο αναμεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα.

Μπορεί η “βασίλισσα” να προηγείται με 2-0, ωστόσο ο τεχνικός της, Πάμπλο Λάσο, τόνισε πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χαλαρώσει καθώς αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή Ευρώπης.

“Θα ήταν λάθος να χαλαρώσουμε, επειδή είμαστε στο 2-0. Ξέρουμε πως μας περιμένει ένα ακόμα δύσκολο ματς και θα χρειαστεί να παρουσιάσουμε την καλύτερη εκδοχή μας, για να νικήσουμε ξανά τον Ολυμπιακό. Οι αντίπαλοι μας έχουν πολύ καλή ομάδα, πλήρη σε όλες τις θέσεις. Όταν καταφέραμε να παίξουμε καλή περιφερειακή άμυνα και να περιορίσουμε τους άξονες τους, κάναμε τη δική μας ζωή πιο εύκολη. Δεν πρέπει όμως, να ξεχνάμε ότι είναι ο πρωταθλητής ΕυρώπηςΔεν θα είναι εύκολο. Το ξέρουμε. Δεν περάσαμε εύκολα στα δυο πρώτα ματς. Είμαι βέβαιος, πως μας περιμένει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι.

Η ατμόσφαιρα στο Palacio ήταν πάρα πολύ καλή. Ο κόσμος ήταν ο έκτος παίκτης μας. Τώρα όμως, παίζουμε εκτός και είναι η σειρά του Ολυμπιακού να λάβει τη βοήθεια του κόσμου του. Το ΣΕΦ είναι “καυτή έδρα”, αλλά εμείς οφείλουμε να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας. Θα είναι λάθος να πιστέψουμε πως μετά το 2-0 θα πρέπει να χαλαρώσουμε. Η σειρά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Δεν ξέρουμε ακόμα ποιος θα προκριθεί στο Φάιναλ Φορ. Δεν ολοκληρώσαμε τη δουλειά μας. Μας περιμένει περίπλοκο ματς. Το τέταρτο σε επτά ημέρες. Χρειάζεται και σωματική και πνευματική προσπάθεια”, ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…