Κεντρική NBA “Δεν κοίταξα τον Τζόρνταν”
NBA

“Δεν κοίταξα τον Τζόρνταν”

lebron heat bobcats

lebron-heat-bobcats

Στο τρίτο παιχνίδι της σειράς μεταξύ Μπόμπκατς και Χιτ που έγινε στη Σάρλοτ, οι πρωταθλητές ήταν αυτοί που επικράτησαν για τρίτη συνεχόμενη φορά και χρειάζονται ακόμα μια νίκη για να “σκουπίσουν” τις “Αγριόγατες“. Το αξιοσημείωτο της αναμέτρησης όμως δεν αφορούσε το αγωνιστικό κομμάτι.

Κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε ένα κλέψιμο και έφυγε στον αιφνιδιασμό για να πραγματοποιήσει – ως συνήθως – ένα εντυπωσιακό κάρφωμα. Το ιντριγκαδόρικο της υπόθεσης είναι ότι την ώρα που έπαιρνε τα βήματα για να σηκωθεί και λίγο πριν καρφώσει την μπάλα κοιτούσε επίμονα προς τα δεξιά του. Οι σχολιαστές, όπως και οι περισσότεροι εν συνεχεία, έβγαλαν το συμπέρασμα πως ο “Βασιλιάς” κοιτούσε τον ιδιοκτήτη των Μπόμπκατς, Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος καθόταν σε εκείνη την κατεύθυνση!

Για του λόγου το αληθές κοιτώντας το βίντεο αυτή είναι η εντύπωση που δημιουργείται και αν αναλογιστούμε τις αιχμές που έχουν αφήσει ο ένας για το πρόσωπο του άλλου στο παρελθόν τότε δεν αποτελεί μια απίθανη περίπτωση να συνέβησαν όντως έτσι τα πράγματα. Ο ίδιος ο Τζέιμς πάντως, ερωτηθείς για το αν κοιτούσε τον Τζόρνταν στην επίμαχη φάση ήταν κατηγορηματικός:

“Όχι. Μην το ξεκινάς αυτό. Απολύτως όχι! Κατάφερα να διαβάσω σωστά τη φάση, να κλέψω και να αυξήσω τη διαφορά μας (στο σκορ). Σας διαβεβαιώνω με σιγουριά πως δεν κοίταξα τον Μάικλ Τζόρνταν“.

Τα συμπεράσματα δικά σας:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…