Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αφήνουν υπονοούμενα

Αφήνουν υπονοούμενα

sergio llull zalgiris real

sergio-llull-zalgiris-real

Από ότι φαίνεται η ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Ζαλγκίρις Κάουνας στη Λιθουανία για την τελευταία αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκα προξένησε εντύπωση ακόμα και στους Ισπανούς οι οποίοι άφησαν τα δικά τους… υπονοούμενα ότι οι Μαδριλένοι διάλεξαν να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά.

Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας της Marca ότι η Ρεάλ Μαδρίτης προτίμησε να χάσει για να παίξει με τον Ολυμπιακό και στηρίζει την επιχειρηματολογία στο γεγονός ότι ηττήθηκε από μία ομάδα που είχε μόλις μία νίκη στο TOP-16. Η Marca ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Η Ρεάλ διαλέγει Ολυμπιακό. Η ομάδα της Μαδρίτης υπέστη την τρίτη της ήττα στη σεζόν στην Ευρωλίγκα και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά αφού πρώτα πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση απέναντι σε ένα αντίπαλο, όπως η Ζαλγκίρις, η οποία είχε πετύχει μόνο μία νίκη σε 13 αγώνες στο TOP-16“.

«Η απάθεια σε συνδυασμό με την έλλειψη κινήτρου που έδειξαν κάποιοι από τους παίκτες, μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι η Ρεάλ επέλεξε τον Ολυμπιακό του Σπανούλη στα προημιτελικά. Όσο δύσκολο και να φαίνεται αυτό. Ο Πάμπλο Λάσο πρέπει να δώσει εξηγήσεις γι’ αυτή την επιλογή που πιθανώς να φέρει τη Ρεάλ αντίπαλο με τη Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά”, γράφτηκε χαρακτηριστικά στη Marca.

Στην “As” ήταν λιγότερο καχύποπτοι και απλά στάθηκαν στην κακή μέρα που βρέθηκαν οι περισσότεροι παίκτες των Μαδριλένων οι οποίοι είχαν μάλλον το μυαλό τους στον προημιτελικό. Όπως και να έχει οι δύο φιναλίστ του περσινού τελικού της Ευρωλίγκα θα διασταυρώσουν τα “ξίφη” τους στα προημιτελικά και στο παρκέ θα φανεί αν η Ρεάλ πέτυχε… διάνα με την επιλογή της ή θα το πληρώσει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…