Κεντρική Ασίστ Shadow Απέραντο γαλάζιο

Απέραντο γαλάζιο

google map ebasket

google-map-ebasket

Χαιρόμαστε να μας αμφισβητούν και να μας… προκαλούν. Γιατί έτσι μας δίνουν τη δυνατότητα να απαντάμε και να αποδεικνύουμε πόσο ψεύτες είναι. Γιατί “μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης“. Πόσο μάλλον, όταν αυτό είναι “σημαία” για ορισμένους που αυτοπροσδιορίζονταιδημοσιογράφοι“.

Γράψαμε ότι η… χάρη μας έφτασε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και όχι μόνο στις ΗΠΑ και τον Καναδά, αλλά σε μια σειρά από χώρες της ηπείρου. Κάποιοι έσπευσαν δημόσια να το αμφισβητήσουν. Πάρτε (στη μούρη) τη φωτογραφία, η οποία αποδεικνύει του λόγου μας το αληθές.

Όπου βλέπετε γαλάζιο είναι σημεία όπου έχει καταγραφεί είσοδος στο ebasket.gr, στο χρονικό διάστημα (όπως φαίνεται επάνω δεξιά) 3 Μαρτίου – 2 Απριλίου. Επάνω αριστερά (για να σας βοηθήσουμε να “διαβάσετε” τον παγκόσμιο χάρτη) είναι ο φορέας (Google Analytics), που είναι ο πιο αξιόπιστος ως προς του ότι κανείς δεν μπορεί να παρέμβει.

Χάρτη φαντάζομαι πως έχετε ξαναδεί. Αριστερά είναι η αμερικανική ήπειρος, με τις ΗΠΑ επάνω, τον Καναδά από κάτω, χαμηλότερα το Μεξικό (συνορεύει με τη Γουατεμάλα), κάτω – κάτω τη Βραζιλία και την Αργεντινή (δίπλα στο Μεξικό είναι η Κούβα, η Δομινικανή Δημοκρατία, η Βενεζουέλα είναι πάνω από τη Βραζιλία και αριστερά από τη χώρα του καφέ είναι το Περού, το Εκουαδόρ. Χώρες με γαλάζιο χρώμα

Επάνω δεξιά στον χάρτη είναι η Ρωσία κι από κάτω της αριστερά η δυτική Ευρώπη (η Ελλάδα είναι σε πιο σκούρα μπλε απόχρωση, γιατί από εκεί αντλούμε τον κύριο όγκο των επισκεπτών μας), ενώ δεξιά κάτω (πάντα όπως βλέπετε τον παγκόσμιο χάρτη) κάτω από τη Ρωσία είναι η Κίνα (στα σύνορά της το Καζακστάν), δίπλα της η Νότια Κορέα, από κάτω Ινδία (συνορεύει με το Παγκιστάν κι ακολουθούν -όλα γαλάζια– το Αφγανιστάν, το Ιράν και το Ιράκ, η Τουρκία), Βιετνάμ, Ταϊλάνδη, Μαλαισία, Φιλιππίνες, Ινδονησία και κάτω δεξιά η Αυστραλία.

Όσον αφορά στη “μαύρη ήπειρο“, Μαρόκο, Αλγερία, Τυνησία, Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία, Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, Νιγηρία, Γουινέα, Κένυα, Τανζανία, Νότια Αφρική, έχουν καταγράψει είσοδο τον τελευταίο μήνα στο ebasket.gr.

Η Ευρώπη είναι όλη μπλε, ενώ στη μέση του πουθενά, στο κέντρο της φωτογραφίας είναι η Ισλανδία. Η αλήθεια είναι πως Εσκιμώους δεν έχουμε προσθέσει μεταξύ των επισκεπτών μας.

Αυτά, με αποδείξεις και με τις υγείες σας… Κι όποτε νιώσετε κι εσείς καλά με τον εαυτό σας, βγάλτε τον δικό σας παγκόσμιο χάρτη για να δούμε κι εσάς την αντίστοιχη απήχηση.

Υ.Γ.: Δεν κομπάζουμε, απαντάμε. Και για όλο αυτό το… απέραντο γαλάζιο, μόνο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μπορούμε να λέμε, ξανά και ξανά, σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωσή σας

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…