Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αιχμές για τη διαιτησία

Αιχμές για τη διαιτησία

khryapa fotsis

khryapa-fotsis

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πραγματοποίησε κακή εμφάνιση ειδικά στην επίθεση και μοιραία γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο σύμφωνα με τον Βίκτορ Χριάπα, ο αγώνας χάθηκε και εξαιτίας ορισμένων σφυριγμάτων των διαιτητών οι οποίοι είχαν διαφορετικά κριτήρια σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια στη Ρωσία.

“Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ επιθετικά στην άμυνα, πολύ περισσότερο από ό,τι στη Μόσχα. Και το παράξενο είναι πως όταν αποφασίσαμε να παίξουμε κι εμείς το ίδιο δυνατά, φορτωθήκαμε με πολλά φάουλ. Στα δύο πρώτα παιχνίδια οι διαιτητές σφύριζαν με τα ίδια κριτήρια. Ήταν ξεκάθαρο πως γι’ αυτούς ήταν η τελευταία ευκαιρία”, τόνισε αρχικά ο αρχηγός των Ρώσων στην ιστοσελίδα rsport.ru, για να συμπληρώσει:

“Θα πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί στις επιθέσεις μας. Δεν είχαμε σιγουριά στις κινήσεις μας. Ήταν μια εμπειρία για την ομάδα μας να παίξει σε μια από τις δυσκολότερες έδρες της Ευρώπης. Θα μπορούσαμε έστω κι έτσι να κερδίσουμε. Ελπίζω να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να τα καταφέρουμε στο επόμενο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…