Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Έχουμε 14 παίκτες

Έχουμε 14 παίκτες

pasqual osfp barcelona

pasqual-osfp-barcelona

Χαρούμενος για τη δεύτερη νίκη  επί της Γαλατασαράι εμφανίστηκε ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα υποστήριξε πως η ομάδα του έχει μία μεγάλη ευκαιρία να πάει στο Φάιναλ φορ, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως έχει στη διάθεση του ένα πλήρες ρόστερ.

Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι που μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας, την πρόκριση στο Φάιναλ φορ. Έχουμε μπροστά μας τρεις ευκαιρίες για κερδίσουμε ένα παιχνίδι και να προκριθούμε στα ημιτελικά. Σε γενικές γραμμές, κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ο Άλεξ Αμπρίνες έπαιξε αρκετά καλά, μας έδωσε λύσεις στην επίθεση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχει πάντα θετική παρουσία όσο αγωνίζεται.

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ένιωσε καλά πριν από τον αγώνα. Προπονήθηκε κανονικά όμως ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι του κι έκατσε στον πάγκο. Θα κάνουμε κάποια τεστ αύριο και θα δούμε την κατάστασή του. Έχουμε 14 παίκτες στο ρόστερ μας και υπάρχει έντονος ανταγωνισμός. Όλοι τους έχουν αποδείξει ότι μπορούν να σταθούν στο πιο υψηλό επίπεδο”, ήταν τα λόγια του προπονητή των Καταλανών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…