Κεντρική NBA Άλωσαν το Στέιπλς Σέντερ (vid)
NBA

Άλωσαν το Στέιπλς Σέντερ (vid)

tohmpson warriors clippers

tohmpson-warriors-clippers

Οι Ουόριορς ήταν υπέρανω των προσδοκιών καλοί, έλεγξαν το ρυθμό στο δεύτερο μέρος και έφυγαν θριαμβευτές από το Στέιπλς Σέντερ, ξεκινώντας με το δεξί τη σειρά. Το ματς ήταν ισόπαλο (52-52) στο ημίχρονο όμως το πιο αξιοσημείωτο ήταν τα προβλήματα με φάουλ των Πολ, Γκρίφιν και Ιγκουοντάλα με τους δύο τελευταίους να αποβάλλονται στην τελευταία περίοδο.

Οι Κλέι Τόμπσον (22π.-7ρ.-5ασ.) ήταν καταλυτικός πετυχαίνοντας καθοριστικά καλάθια και μαζί με τον Ντέιβιντ Λι (20π.-13ρ.) αποτέλεσαν τον “πολιορκητικό κριό” των “Πολεμιστών” οι οποίοι αντέδρασαν εξαιρετικά ψύχραιμα στο comeback των γηπεδούχων στο τελευταίο 12λεπτο και έφτασαν στο πολύτιμο “διπλό” με 109-105. Ο Στέφεν Κάρι (14π.-3ρ.-7ασ.-3κλ.) δεν ήταν επιθετικά καλός (6/16 σουτ εντός παιδιάς) αλλά συνείσφερε περισσότερο στη δημιουργία.

Απο πλευράς Κλίπερς, ο Κρις Πολ (28π. με 5/9 τρ.-7ρ.-8ασ.-4κλ.) ήταν ασταμάτητος αλλά και μοιραίος καθώς έχασε δύο κρίσιμες βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα που ουσιαστικά έκριναν και το παιχνίδι. Ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν (11π.-14ρ.-5 κοψ.) αποτέλεσε την πιο αξιόπιστη λύση των γηπεδούχων στον αμυντικό τομέα ενώ τον αξιότερο συμπαραστάτη του Πολ, στην επίθεση, αποτέλεσε ο Τζέι Τζέι Ρέντικ (22π. με 4/5 τρ.-2ρ.-2ασ.).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…