Κεντρική Διεθνή Υπερηχητική Μπανταλόνα

Υπερηχητική Μπανταλόνα

joseph badalona zaragoza

joseph-badalona-zaragoza

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Μπανταλόνα συνέτριψε εντός έδρας τη Σαραγόσα με 82-57 για την 27η αγωνιστική της Liga Endesa και παρέμεινε σε τροχιά οχτάδας παρέα με τη Λαμποράλ Κούτσα και την Καχασόλ Σεβίλλη έχοντας ρεκόρ 14-13.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί για δύο δεκάλεπτα, όπου επέβαλαν το ρυθμό τους, εξασφάλισαν μία διαφορά ασφαλείας την οποία και διατήρησαν μέχρι το τέλος. Συγκεκριμένα η Μπανταλόνα ήταν υπερηχητική στην δεύτερη και στην τρίτη περίοδο, έκανε επιμέρους σκορ 51-26, προηγήθηκε με 67-40 στο 30’ και “καθάρισε”. Ήταν η ενδέκατη ήττα για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι ισοβαθμούν με τη Γκραν Κανάρια στην πέμπτη θέση.

Ο Άλμπερτ Μιράγιες και ο Ντεβόε Τζόσεφ πέτυχαν από 13 πόντους έκαστος για τους νικητές. Ο Γκιγιέμ Βίβες πρόσθεσε 11 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Στον αντίποδα ο Μάικλ Ρολ με 13 πόντους και 4 ριμπάουντ ήταν ο καλύτερος παίκτης για τους ηττημένους.

Μία περίοδος ήταν αρκετή

Την δωδέκατη φετινή της νίκη πήρε η Χιπούσκοα η οποία επικράτησε εντός έδρας της Τενερίφης με 70-66. Μία περίοδος ήταν αρκετή για τους γηπεδούχους προκειμένου να μπουν σε θέση… ισχύος και να κατακτήσουν το ροζ φύλλο. Το συγκρότημα του Σίτο Αλόνσο ήταν “αγριεμένο” στο ξεκίνημα του ματς, απέκτησε διαφορά 17 πόντων (26-9) με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου και κατάφερε να την κρατήσει μέχρι το φινάλε παρά την προσπάθεια των φιλοξενούμενων να επιστρέψουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νησιώτες κέρδισαν τη “μάχη” των ριμπάουντ (46 έναντι 36) αλλά έχασαν το ματς. Ο Νταβίντ Ντόμπλας με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές ενώ άξιοι συμπαραστάτες του ήταν ο Χαβιέ Σαλγκάδο (14 πόντοι, 4 ασίστ) και ο Τζέισον Ρόμπινσον (14 πόντοι, 5 ριμπάουντ). Από τους ηττημένους που υποχώρησαν στο 10-17 ο Νικολά Ριτσότι είχε 25 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα:
Μάλαγα – Μπιλμπάο (19:00)
Βαλένθια – Φουενλαμπράδα (19:00)
Εστουντιάντες – Ρεάλ Μαδρίτης (20:00).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…