Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ξανά αιχμές από Ζιάγκο

Ξανά αιχμές από Ζιάγκο

ziagkos-kaisariani

Πιο ήπιος σε σχέση με την “εν θερμώ” δήλωση, που μας έκανε μετά το ματς ήταν ο Βαγγέλης Ζιάγκος. Ο προπονητής της ΑΕΚ σε σχεδόν… μεσονύχτια δήλωσή του στην σελίδα της “Βασίλισσας” στο facebook άφησε, πάντως, ξανά αιχμές παρά τη νίκη με Φιλαθλητικό:

“Πετύχαμε μια σημαντική νίκη στου Ζωγράφου σε μια ισχυρή έδρα από όπου βασικοί συνδιεκδικητές της ανόδου ηττήθηκαν. Κάναμε ένα πολύ καλό ημίχρονο με ώριμο και σκεπτόμενο παιχνίδι, εμφανίσαμε όμως διαφορετικό πρόσωπο στο 2ο ημίχρονο όπου στην προσπάθεια μας να ελέγξουμε τον ρυθμό απέναντι σε μια ταχύτατη ομάδα που χτυπάει με επιθέσεις 8’ -10’, υπερβάλαμε και ρίξαμε πολύ την ταχύτητα μας στο 5-5. Αποτέλεσμα να μειωθεί η ενέργεια στο παιχνίδι μας, η ποιότητα των επιλογών μας και άρα και η αποτελεσματικότητα τους.

Η διακοπή θα βοηθήσει τους τραυματίες να επανέλθουν (Νίκολιτς, Τσιάκος, Γκιζόγιαννης, Παπαντωνάκος, Δέσπος) και τους υπόλοιπους που σήκωσαν το βαρύ προπονητικό φορτίο να πάρουν βαθιά ανάσα για την συνέχεια. Συγχαρητήρια στα παιδιά, που σε μια κρίσιμη και δύσκολη περίοδο ανταποκρίνονται σε παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων και περίεργων συνθηκών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Ανεπίσημο ντεμπούτο για Αγγέλου στο Περιστέρι

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του ως προπονητής της ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να κάνει ο Βαγγέλης Αγγ…