Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να επιστρέψουμε στη Μόσχα”

“Να επιστρέψουμε στη Μόσχα”

alvertis-sef-kontini

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την “πλάτη στον τοίχο” ύστερα από τις δύο ήττες στη Μόσχα, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, και οι πιθανότητες πρόκρισης δεν είναι με το μέρος του. Όμως οι “πράσινοι” δεν θα καταθέσουν έτσι εύκολα τα “όπλα” και έχουν ως στόχο να πάρουν τα δύο παιχνίδια του ΟΑΚΑ και εν συνεχεία να τα παίξουν όλα για όλα στη Ρωσία. όπως τόνισε και ο τεχνικός της ομάδας, Φραγκίσκος Αλβέρτης εν όψει του ματς της Δευτέρας του Πάσχα (20/04).

Αναφορικά με τον “διπρόσωπο” Παναθηναϊκό των δύο αναμετρήσεων στη Μόσχα, υπογράμμισε:
“Η εικόνα δεν μπορεί να πει ποτέ ψέματα. Παίξαμε ένα παιχνίδι το οποίο μπορούσαμε να πάρουμε την πρώτη φορά. Το δεύτερο παιχνίδι εξελίχθηκε τελείως διαφορετικά. Αυτό δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Η σειρά έρχεται στο γήπεδό μας και αυτό που πρέπει και θέλουμε να κάνουμε είναι να την πάμε ως το τέλος. Να νικήσουμε στην έδρα μας και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στη Μόσχα“.

Σχετικά με τη δυσκολία του comeback με το 2-0 να βαραίνει την ομάδα:
“Δεν είπαμε ποτέ ότι θα είναι κάτι εύκολο. Ξέρουμε ποια ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θα προσπαθήσουμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια για αναλύσεις, για σκέψεις για οτιδήποτε άλλο. Τα παιχνίδια είναι τόσο κοντά το ένα στο άλλο, που απλά πρέπει να ξεπερνάς το καθετί και να προχωράς στο επόμενο”.

Ερωτώμενος για τα ψηλά κορμιά της ΤΣΣΚΑ που αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους πράσινους, επεσήμανε:
“Αυτό είναι σίγουρα ένα πρόβλημα. Έχουν πολύ ψηλούς παίκτες και καλούς αθλητές και πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις σ’ αυτό και όχι μόνο σ’ αυτό. Θα ετοιμάσουμε κάποια πράγματα και πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας“.

Τέλος, όσον αφορά την καταλυτική παρουσία του κόσμου, σημείωσε:
“Αν δεν γεμίσει και αύριο… Έχει γεμίσει πολλές φορές το ΟΑΚΑ, ο κόσμος έχει γίνει 6ος παίκτης μας τόσες φορές στο παρελθόν και αυτό πιστεύω ότι θα γίνει και αύριο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ζαλγκίρις Κάουνας καλεί Ουάιτ [pic]

Η Ζαλγκίρις Κάουνας έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν και φαίνεται πω…