Κεντρική NBA NCAA Μαθητής εναντίον δασκάλου

Μαθητής εναντίον δασκάλου

steve-wojciechowski

Σε έναν γνώστη του πρωταθλητισμού και των μυστικών για την κατάκτηση τίτλων στράφηκε, εν τέλει, το Marquette για την κάλυψη του κενού που υπήρχε στην άκρη του πάγκου του. Οι “Golden Eagles” ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον Steve Wojciechowski, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν στο Duke ως άμεσος συνεργάτης του Mike Krzyzewski. Κάτι που σημαίνει πως έχει το know how από το υψηλότερο επίπεδο του κολεγιακού μπάσκετ.

Με έπεισε γρήγορα πως είναι ο κατάλληλος για αυτή τη δουλειά χάρη στην αυτοπεποίθηση που είχε“, ανέφερε ο πρόεδρος του κολεγίου, Michael Lovell, ο οποίος δεν άργησε να εξάρει την εργατικότητα και το εντυπωσιακό βιογραφικό του νέου προπονητή των “Golden Eagles“.

Από την πλευρά του, ο Steve Wojciechowski αρκέστηκε να πει πως “έρχομαι από μία ομάδα όπου η προσδοκία για νίκη είναι τόσο υψηλή όσο και στο Marquette“.

Έτσι, το Duke βλέπει μέσα ακόμη έναν βοηθό του “Coach K” να μεταπηδά σε άλλο κολέγιο για δουλειά πρώτου προπονητή (και ως εκ τούτου να τον έχει… απέναντί του ως αντίπαλο), αφού πέρσι προηγήθηκε η αποχώρηση του Chris Collins, ο οποίος ηγείται πλέον του Northwestern.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

Το Baylor κατέκτησε το πρωτάθλημα NCAA (vid)

Το κολέγιο του Baylor κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα στο NCAA καθώς επικράτησε στον τελικό…