Κεντρική NBA NCAA Μία ακόμη ευκαιρία

Μία ακόμη ευκαιρία

steve-masiello1

Η περιπέτεια του Steve Masiello με το Manhattan (“Ψεύτης δίχως… πτυχίο“) έληξε δίχως ουσιαστικές συνέπειες αφού το φημισμένο κολέγιο αποφάσισε να τον διατηρήσει στο πόστο του πρώτου προπονητή και, παράλληλα, να του δώσει την ευκαιρία να πάρει το πτυχίο του από το Kentucky, δίχως να του επιβάλλει ουσιαστικές κυρώσεις. Η μόνη… τιμωρία του είναι το γεγονός πως μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του δεν θα πληρώνεται όσα χρήματα προβλέπει το συμβόλαιό του.

Κάτι καθ όλα φυσιολογικό, αφού ο νεαρός προπονητής περίμενε πολύ χειρότερα πράγματα μετά το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε πριν μερικές εβδομάδες και αφορούσε το… ψέμα που περιελάμβανε το βιογραφικό του αναφορικά με τις ακαδημαϊκές του σπουδές στο Lexington.

“Είμαι πραγματικά ευγνώμων και υπόχρεος από την ευκαιρία που μου δίνεται να παραμείνω στη θέση του προπονητή στο Manhattan. Έκανα ένα λάθος, το οποίο μπορούσε να μου στοιχίσει τη δουλειά που τόσο αγαπώ“, είπε μέσω επίσημης ανακοίνωσής του ο Steve Masiello.

Χρέη υπηρεσιακού προπονητή για όσο καιρό ο Steve Masiello βρίσκεται μακριά από το κολέγιο λόγω των σπουδών του θα εκτελεί ο Matt Grady.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

Το Baylor κατέκτησε το πρωτάθλημα NCAA (vid)

Το κολέγιο του Baylor κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα στο NCAA καθώς επικράτησε στον τελικό…